עבור לתוכן

AGP עד 500 600 שקל

Featured Replies

פורסם

שחום לכולם יש ברשותי מחשב

P4 3G 2GIGS

ואני מחפש כרטיס מסך שיוכל להוציא את המיטב עד סכום של 500 600 שקל

כמובן AGP גם יד שניה הולך מה אתם ממליצים???

ועוד משהו קטן לא חובה אבל אם יש כרטיס עם תמיכה ב hd זה יהיה תוספת נחמדה

פורסם

אני ממש לא מציע לך לקנות AGP הם עושים המון המון בעיות (החדשים)

אני מציע לך לשפר את המחשב .. אני הייתי במצב שלך, ובסוף נאלצתי לשדרג את המחשב ..

אם בכל מקרה אתה מתעקש (שאתה תראה שתצטער על זה בסוף )

יש את ה 7600GT

ויש את ה 2600pro (שהוא מעט יותר בעייתי)

יש כמובן יותר טובים ... אבל הם כבר הרבה מעבר למחיר שאמרת .

פורסם
  • מחבר

מלה אתה מתכוון בעיות???

לא נתקלתי בפורומים בחו"ל על באגים בכרטיסים החדשים???

פורסם

זה לא באגים .. פשוט יש המון בעיות כמו :

*חוסר התאמת חומרת ה AGP במשחקים חדשים ..

*חוסר דרייברים ( מאד קשה למצוא דרייברים חדשים פרט לאלה שאתה מקבל עם הכרטיס )

למשל כשאתה בא להתקין את הדרייבר החדש כתוב לך שהחומרה שלך לא מתאימה ( וזה לא רק היה אצלי ... בכל הפורומים של

התמיכה נתקלתי באותם התקלות .. אפילו כששלחתי שאלה לתמיכה הראשמית של AMD הם כתבו שהבעייה הזאת ידועה .. ובגדול כל הזין לי .. )

*למשל בחלק מהמשחקים אתה לא יכול לשנות את ההגדרות הבסיסיות .. ברגע שאתה נוגע .. אתה עף מהמשחק

*כמוכן אין לך את רוב האפשרויות בכרטיסים הישנים כמו AVIVO,HD Suppurt,DDR3 ומהירויות שעון יותר נמוכות מהמקביל ב PCI-E

אם אתה מוכן להתפשר על כל אלה .. אתה מוזמן לקנות לעצמך כרטיס כזה ... אבל שוב פעם אני ממש לא ממליץ .

פורסם

זה לא באגים .. פשוט יש המון בעיות כמו :

*חוסר התאמת חומרת ה AGP במשחקים חדשים ..

ממש לא נכון,למשחק לא אכפת אם יש לך AGP או PCI-E העיקר שהוא יצליח להעלות אותו ולנתח אותו מבחינה גרפית

*חוסר דרייברים ( מאד קשה למצוא דרייברים חדשים פרט לאלה שאתה מקבל עם הכרטיס )

הדרייברים מותאמים הן לAGP והן לPCI-E

*למשל בחלק מהמשחקים אתה לא יכול לשנות את ההגדרות הבסיסיות .. ברגע שאתה נוגע .. אתה עף מהמשחק

what? ???

*כמוכן אין לך את רוב האפשרויות בכרטיסים הישנים כמו AVIVO,HD Suppurt,DDR3 ומהירויות שעון יותר נמוכות מהמקביל ב PCI-E

ממש לא נכון מכיוון ש:

א. הVIVO עוד קיים מימי הGF 2 \ 3 \ 4

ב. תמיכה בHD קיימת אם אני זוכר נכון מסידרה 6 שלNV וסדרת הX300 ומעלה של ATI

ג. DDR III היה קיים מימי כרטיסי סדרת הFX שבו התהדרו בזמנו הFX5700 ULTRA DDR III,FX5800 והFX5900

http://www.skypc.co.il/sg_product~LV080~8~0.htm

פורסם

על הנייר הכל טוב ויפה ... בפועל זה לא ככה !!!

אני ניסיתי כמה כרטיסים 'חדשים' של AGP לפני שנאלצתי לעבור ל PCIE ובכולם היו את אותם הבעיות ...

למשל הכי נפוץ היה ה HD2600PRO (שעל הקופסה שלו היה רשום בממש קטן ככה שבכלל לא שמים לב NOT suppurted HDMI - DDR1 ) למרות זאת היה רשום AVIVO אבל הוא לא עבד בכלל ( לא היה שיפור של אפילו ב0.1% בצפיה בסרטים או בקידודם מהכרטיס הקודם שלי ...

ובנוסך לכל זה הכרטיסים האלה גם עולים בערך ב 30% יותר מהמגבילים שלהם ב PCIE

אז כמו שאמרתי אתה מוזמן לקנות את הכרטיס .. אבל אחרכך אתה תבוא ותגיד שאני צדקתי .

פורסם

גם אני הייתי במצבך וחפשתי כרטיס ל AGP , ניסתי לרכוש X1950PRO אבל לא מצאתי אז קניתי GeForce 7600GS באייבורי .

לפי מה שהבנתי ה GT יותר טוב אבל 256mb .

זה לא עשה לי בעיות, אני משחק איתו את cdm4 וזה רץ בסדר, וצלחתי יפה גם את הדמו של קרייסיס,

בכל מיקרה אני מתכוון לקנות מחשב כשהמעבדים החדשים יצאו ,בתחילת 2008 , ככה שזה מיותר לבזבז על כרטיס יקר הוא שידרוג זמני .

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=784&CatCode=145

פורסם

על הנייר הכל טוב ויפה ... בפועל זה לא ככה !!!

אני ניסיתי כמה כרטיסים 'חדשים' של AGP לפני שנאלצתי לעבור ל PCIE ובכולם היו את אותם הבעיות ...

למשל הכי נפוץ היה ה HD2600PRO (שעל הקופסה שלו היה רשום בממש קטן ככה שבכלל לא שמים לב NOT suppurted HDMI - DDR1 ) למרות זאת היה רשום AVIVO אבל הוא לא עבד בכלל ( לא היה שיפור של אפילו ב0.1% בצפיה בסרטים או בקידודם מהכרטיס הקודם שלי ...

ובנוסך לכל זה הכרטיסים האלה גם עולים בערך ב 30% יותר מהמגבילים שלהם ב PCIE

אז כמו שאמרתי אתה מוזמן לקנות את הכרטיס .. אבל אחרכך אתה תבוא ותגיד שאני צדקתי .

מורפיום החברה המייצרת קובעת את סוג הכרטיס,למשל ASUS הוציאה כמה דגמים של 7600GS לאפיק AGP ביניהם 7600GS DDR I ואנשים לא שמו לב וקנו

ודוגמא נוספת מגיעה מ"SAPPHIRE" שהוציאה X1600 PRO עם רוחב פס של 64ביט ובוטל במהירות לאחר החזרות המוניות של הכרטיס.

כמו שאומרים "צריך לקרוא את האותיות הקטנות"

פורסם

אץ זה אף אחד אינו יודע לצערי

דרישות השוק משתנות כמו הרוח :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים