פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים קניתי השבוע הרד דיסק חדש500G SATAII WD בשל בעיית מקום חמורה וברשותי הרד דיסק 160G גם של WD לא יודע איזה SATA 1 או 2וברשותי לוח אם תומך SATAI 1.5GB/S דגם ASROCK 775DUAL-880PROוההרד דיסק דגם WD5000AAKS בדקתי באתר היצרן ורשום שם שהוא תומך עד 3GB/Sאבל לצערי הוא לא מזוהה לי בביוס והוא גם מאט לי את ההפעלה של המחשב בשלבים הראשונים של הביוסברגע שהוא מחובר .מה אני אמור לעשות ???(ההרד דיסק תקין ונבדק בחנות)
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים תמחק את הסימני קריאה מהכותרתתבדוק אם להרדיסק יש ג'אמפר להעביר למצב של SATA1 \ SATA150
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים מחבר רשום עליו :master/slave jumper not requierd for SATA jampered pins 3 and 4 enble puis (power up in stadbyאז איפה אני צריך לגמפר אין אין לי master/slave
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים לכונני SATA אין MASTER/SLAVE (זה קיים רק בכונני IDE),אפשר לחבר רק כונן אחד לחיבור SATA אז.. יש להם ג"מפר בשביל שיעבדו במצב SATA1 (חוץ מכונני SATA2 של היטאצי שבאים במצב SATA1 מהמפעל ואפשרי לשנות לSATA2 אם התוכנה שלהם) כמו שכבר אמרתי אתה צריך לג"מפר לתנוחת OPT1 (יש לך תדפיס בצד של הלוח אלקטרוני..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.