עבור לתוכן

בעיה ברשת/רמוט דסקטופ

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית רשת ביתית ומחשב אחד חזק ועוד 2 מחשבים חלשים.

המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס.

עכשיו הבעיה היא שלפעמים אחרי דקה, אחרי שעה ולפעמים יום נהיה לי אייקון של רשת ברמוט דסקטופ והחיבור מת ואי אפשר יותר להתחבר לרמוט (הרשת כן עובדת למרות שהרמוט רושם שיש כנראה בעיה ברשת).

וכשזה קורה גם במחשב החזק אי אפשר להיכנס ליוזרים.. המחשב לא נתקע אבל זה פשוט לא נכנס..

ואז נשאר לי רק לאתחל את המחשב..

ניסיתי לשנות את ה MTU או משהו כזה לפי מדריך שראיתי אבל גם זה לא עזר..

יש למישהו פיתרון בישבילי?

אפשר במקום לאתחל את המחשב לאתחל את הרשת או משהו?

יש תוכנה אחרת שיכולה לעשות רמוט דסקטופ עם יוזרים?

תודה

פורסם

נשמע כמו משהו שאולי נובע מפירוול בעייתי, נסה לנטרל את הפירוול התוכנתי שלך ולבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה.

אגב, המחשבים מחוברים לנתב בכבל, או באלחוט?

האם במחשב שאתה מתחבר אליו, יש הרבה פעילות רשת? (תוכנות P2P, הרבה העלאה או חיבורים במקביל)

לא הייתי שולל גם בדיקת וירוסים ותוכנות ריגול מקיפה על המחשב הזה, מכיוון שאלה גם שולחים מידע רב לרשת שיכול להעמיס על הקו.

אני הייתי:

- בודק ללא פירוול (נפתר > מצאת את הבעיה, לא נפתר > לשלב הבא).

- בודק אם הבעיה חוזרת על עצמה בחיבור ישיר בין שני המחשבים (כלומר, ללא הנתב באמצע).

(במידה והבעיה לא חוזרת בחיבור ישיר, הייתי מנסה לאפס (RESET) את הנתב להגדרות יצרן ולהתקין את הקושחה העדכנית ביותר עליו)

- מנסה לעדכן את מערכות ההפעלה ב-2 המחשבים, MS הוציאו לא מעט עדכונים בזמן האחרון שמתקנים הרבה באגים ב RDC.

כמו כן, בדוק אם הפתרון שמוצע כאן תורם לך במשהו.

פורסם

המחשבים החלשים מתחברים לחזק דרך הרמוט דסקטופ של וינדוס.

למה ?

צורת חיבור כזו דורשת יותר משאבים מהרשת מאשר מאשר לגלוש רגיל במחשבים החלשים דרך הרשת,

מה השימוש שלך בצורת החיבור הזו ?

אתה יכול להתחבר בו זמנית עם שניי יוזרים ב RDC אם אחד נתקע מבחינת המערכת הוא עדיין מחובר למרות שאתה לא עובד.

אתה צריך כאדמיניסטרטור לשחרר אותו (אין צורך בריסטרט)

פורסם
  • מחבר

Kidney_stonE

תודה רבה אני ינסה מה שאמרת..

nikf

אני לא משתמש בזה רק בשביל לגלוש דרך הרשת.. אני משתמש בזה בשביל לנצל את היכולות של המחשב החזק במחשבים החלשים.. כל מה שאני עושה במחשב כולל תוכנות והכל אני עושה דרך הרמוט..

והאדמיניסטרטור לא יכול לשחרר אותם כי כמו שאמרתי כשזה קורה אז גם במחשב הראשי אי אפשר להיכנס ליוזרים..

אין אולי איזה תוכנה שעושה את זה במקום התוכנה של מיקרוסופט?

פורסם

והאדמיניסטרטור לא יכול לשחרר אותם כי כמו שאמרתי כשזה קורה אז גם במחשב הראשי אי אפשר להיכנס ליוזרים..

על המחשב,אתה יכול לשחרר את היוזרים על המחשב עצמו.

תתחיל לבדוק למה אתה מתנתק קודם כל,כמו שאמרתי ,צריך רשת פנימית מאוד יציבה על מנת לעבוד ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים