עבור לתוכן

לא מצליח להכנס לפאנל הניהול בנתב RTA-1025W - עזרה בבקשה

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה!

אז ככה, יש ברשותי נתב מדגם RTA-1025W של חברת Rotal (קיבלתי מבזק), אני מעוניין לפתוח פורטים מסויימים כדי שאוכל לשחק ברשת ב- PS3, ולהשתמש בתוכנות שיתוף קבצים, אבל ישנה בעיה! אני לא מצליח להכנס למנהל של הנתב. אני מזין את שם המשתמש: Admin ואת הסיסמא: Admin, אך הוא לא מקבל את זה. אחרי שלושה נסיונות, אני מקבל שגיאה 404 (אני חושב), שאין לי את הגישה.

איך אני פותר את הבעיה הזאת?

עוד דבר שרציתי לשאול, חברים המחוברים ע"י חברת "זהב" - האם מהירות ההורדה שלכם איטית?

כשאני מוריד קבצים מ- Rapidshare.com במהלך היום אני נתקל במהירות זוועתית של כ- 16-30KB/Sec, ולעומת זאת, בשעות הלילה המאוחרות, המהירות היא יותר סבירה ועומדת על כ- 80-119KB/Sec.

יש איזו דרך שאני יכול לפתור את הבעיה, או שרק החברה?

ולשאלה האחרונה!

האם מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם הנתב הבא טוב, למחשב שאני מוריד ומשתף קבצים?

http://www.dlink.com/products/?model=DI-524

הציעו לי אותו בכ- 150 ש"ח, קניה כדאית?

והאם כרטיסי הרשת תומכי ה- "AirPlus" באמת משנים משהו, שווים את הרכישה?

תודה רבה לכל העוזרים! :hi:

פורסם

לשאלה הראשונה תנסה לעשות RESET לנתב.

אני מחובר דרך 015 אינטרנט "זהב" וגם אצלי המהירות איטית להחריד כל היום ומשתפרת אחרי חצות (בשעות לא "עמוסות").,

הבנתי שבגלל שיש להם עומס ותשתית קטנה הם לא יכולים לספק לי מקסימום רוחב פס בחבילה למעט בשעות הלילה המאוחרות.

פורסם
  • מחבר

לשאלה הראשונה תנסה לעשות RESET לנתב.

רק לכבות את הנתב למשך 10 דקות בערך ולהדליק מחדש, או בעזרת סיכת בטחון (בחריר הקטן שם מאחור)? ואם אני אעשה זאת בעזרת סיכת בטחון, אני אצטרך להגדיר את הכל מחדש?

אני מחובר דרך 015 אינטרנט "זהב" וגם אצלי המהירות איטית להחריד כל היום ומשתפרת אחרי חצות (בשעות לא "עמוסות").,

הבנתי שבגלל שיש להם עומס ותשתית קטנה הם לא יכולים לספק לי מקסימום רוחב פס בחבילה למעט בשעות הלילה המאוחרות.

אז אין שום דבר שאפשר לעשות, חוץ מלעבור ספקית? בושה...

פורסם

תנסה קודם לנתק ולחבר אחרי כמה דקות, ואם אתה עושה עם סיכת ביטחון נראה לי צריך הגדרות מחדש לא בטוח ויש לך נתב אלחוטי אז גם הגדרות אבטחה חשובות.

אין שום דבר שאפשר לעשות בגלל שהבעיה לא אצלך וגם אחרים מספרים שיש להם אותה בעיה, תעשה את השיקולים שלך ואם נגמרה לך האחריות חפש ספק שהכי הרבה חברים ואנשים ימליצו לך עליו בעיקר בגלישה לאתרים בחו"ל ותוכנת שיתוף.

פורסם

פותח הדיון, שנה בבקשה את כותרת הדיון לאחת חוקית, אינפורמטיבית, כמו שמצויין בחוקי הפורום (ממליץ שתעבור עליהם שוב)

אחרת יינעל הדיון, ותרשם לך אזהרה.

תודה.

פורסם

יש בנתב הזה חריר מאחורה, תלחץ בכפתור שבפנים עד שהנורית

הPWR תדלק בצבע אדום, זה אומר שאיפסת את הנתב.

פורסם

אתה בטוח לא טועה באותיות גדולות לקטנות?

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח לא טועה באותיות גדולות לקטנות?

אהא, 100%.

יש בנתב הזה חריר מאחורה, תלחץ בכפתור שבפנים עד שהנורית

הPWR תדלק בצבע אדום, זה אומר שאיפסת את הנתב.

סבבה, אני אנסה את זה עוד מעט, אחרי שארשום את כל הפרטים הנדרשים להגדרה מחדש.

מישהו יכול לענות לי על השאלה האחרונה בבקשה? אני בהתלבטות די קשה אם להשאיר אם הנתב ה- RTA-1025W או לרכוש את ה- DI-524.

תודה לכם על העזרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים