פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים תוכנה חופשית כמובן בסיגנון BSPLAYER המצויינת שלא תומכת ויסטהאני עובד עם BSPLAYER וויסטה בלי שום בעיה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר עם איזו גירסא אתה עובד?בדף הבית שלהם לא רשומה ויסטה כגירסא נתמכת משום מה
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים תבדוק בהגדרות :options->preference->video renderingשהבחירה היא על - internal renderer directdraw surface
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302213.0VLC Player.התקנתי וניסיתי ומשום מה היא עושה בעיות עם התירגום,מחליפה כל מיני אותיות בסימנים מידיי פעם נראה לי בעיקר את האות "ה"
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים התקנתי וניסיתי ומשום מה היא עושה בעיות עם התירגום,מחליפה כל מיני אותיות בסימנים מידיי פעם נראה לי בעיקר את האות "ה"גם לי ההיתה את הבעיה הזאת.מה שקורה זה, שכל אות מסוף השורה, מופיעה אחרי זה בשורה הבאה בהתחלה.פשוט צריך לשנות את ההגדרות ב VLCתגדיר את זה כמו אצלי.ואגב, VOBSUB האחרון תומך בויסטה....עד עכשיו לא השתמשתי ב VLC כי הוא לא קרא טוב כתוביות ולא עבד עם VOBSUB, אבל עכשיו שמצאתי איך מסדרים את הבעיה הזאת, אז באמת עדיף VLC.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.