פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים שלום רב ! חבר שלי מעוניין לקנות נייד של מקינטוש, כאמור הדגם החדש ביותר, אשר ישרת אותו היטב ללימודי הגרפיקהתהיתי איפה הכי כדאי לקנות או אפילו להזמין מחול כולל משלוח על מנת שהמחיר יצא זול...איפה מוכרים הכי זול בארץ מקינטושים ניידים חדשים,מאיזה אתר בחול או ארצות הברית הכי כדאי לקנות כולל משלוח לישראל ?הוא חושב לקנות בתאילנד זה עולה שמה 2000 דולר משהו כזה..האם יש מחיר נמוך מזה ?אשמח לעזרה וטיפים ! תודה רבה מראש !
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים אין בארץ את הדגם החדש עם הסנטה רוזה עדיין.ואין תאריך מתוכנן.משום מה אני קיבלתי את ההרגשה שהם מנסים להפטר מהמלאי ואז להביא חדשים.2000 דולר למקבוק זה לא מחיר זול כשהדגם היקר ביותר עולה בארה"ב 1500 דולר ו8300 ש"ח בארץ כשיגיע.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר מאיפה הכי מומלץ לקנות בארץ ?וגם, מאיפה הכי מומלץ להזמין מחול לארץ ?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים בארץ כדאי ב idigital או כל משווק מורשה שלהם כמו שריג.נ.ב. אין כזה דבר נייד של מקינטוש, מקינטוש זה סוג של מחשב לא חברה. הדרך הנכונה לקרוא לזה זה נייד של אפל, וכמובן שזה נייד מסוג מקינטוש.זה כמו שאין כזה דבר מכונית של סיויק אלא מכונית של הונדה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר בארץ כדאי ב idigital או כל משווק מורשה שלהם כמו שריג. נ.ב. אין כזה דבר נייד של מקינטוש, מקינטוש זה סוג של מחשב לא חברה. הדרך הנכונה לקרוא לזה זה נייד של אפל, וכמובן שזה נייד מסוג מקינטוש. זה כמו שאין כזה דבר מכונית של סיויק אלא מכונית של הונדה. נו ברצינות חחחחח הרי הבנת שהתכוונתי נייד מסוג מקינטוש.. =] נראה שאפאחד לא ממש יודע מאיפה כדי להזמין מחול... מה הנייד "מסוג" מקינטוש של אפל הכי "יוקרתי" וחזק שיש כרגע בשוק... וכמה הוא עולה בארץ ? המפקדת לוחצת עליי ! זה בשביל הבן שלה...
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים יש לך את הליין הרגילhttp://www.apple.com/macbook/ואת הליין פרו שלהםhttp://www.apple.com/macbookpro/שם יש מידע לגבי הדגמים הכי חדשים (לפי דעתי את ליין הפרו הולכים לשדרג בעוד חודש). לגבי הזמינות בארץ של הדגמים האחרונים, אני בספק שיש. הכי פשוט למצוא מישהו שטס לארה"ב ושיקנה (יש אחריות בינלאומית).למישהו יש מושג איך הביצועים של הליין פרו במשחקי מחשב ?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים הפרו קיימים בדגמים המעודכנים , הרגילים - לא , הם מחזיקים את הדגם הקודם , הם נתנו לי הצעת מחיר על החדש במייל , ללא התחייבות לזמן הספקה (ולכן קניתי בחול)ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.