פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים שלום,אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר.ואני לא יודע מה לקחת..בעכברים:ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים..ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..)וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת...מקלדות:יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצוייןיש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם.אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים.התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..)תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים עכברים > בדוק את הG5 של לוג'יטק אבל הוא מתאים רק לימנים ככה שאם אתה שמאלי הוא לא בישבילךיש גם את הG9 החדש אבל לטעמי הוא מכוער ביקורות משבחות אותו וחוץ מזה הוא ממש יקר ויש את הצו'פרהד של רייזר > יש ביקורות באתר לו ול G5 תבדוק אותם מקלדות הG15 מעולה יש גם את הטרנטולה של רייזר חיסרון יחיד לשניהם אין עיברית על המקלדת
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מחבר אממ לא ממש עזרת לי אבל לא משנה..רציתי לדעת אם באמת ל-G5 יש תקיעות... ה-MX518 יותר טוב ממנו?תגידו ל-MX518 יש גם משקולות?ומה אתם אומרים על הg15 החדש???
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים התקיעות שסיפרו לך עליהן הן קרוב לוודאי תוצאה של חיבור USB רופף. זו מחלה שמלווה את רוב ההתקנים שמשתמשים בתקן הזה לעת זקנה.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים ממליץ על הG15, אני נהנה ממנה בכל רגע (את החדשה עדיין לא ניסיתי)בקשר לעכבר - יש המון עכברים טובים, הייתי מציע לך לבדוק מה הכי נוח לך ביד, ואח"כ - מה אתה מקבל מבחינת SPEC ..כמו שכבר אמרו, יש את הMX518, G5, ורייזרים למיניהם..
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מה עם העכברים הבאים??Microsoft SideWinderLogitech G9Wolfking trooperRazer deathadder
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.