פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים שלום לכולםהמיפרט של המחשב שלי:AMD 64 BIT 3700לוח אם של GIGABYTEכאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן.הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה).הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב.מה עושים?
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים תמחק לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס-רשת ותתקין מחדש.ברוב הלוחות-אם החדשים יש 2 כרטיסי רשת, כמובן ששווה לנסות לחבר את המודם לכרטיס השני.האם כשהמודם מכובה אבל מחובר הבעיה ממשיכה?
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים תמחק לחלוטין את הדרייבר של הכרטיס-רשת ותתקין מחדש.ברוב הלוחות-אם החדשים יש 2 כרטיסי רשת, כמובן ששווה לנסות לחבר את המודם לכרטיס השני.האם כשהמודם מכובה אבל מחובר הבעיה ממשיכה?מה ההבדל בין מודם כבוי לכבל לא מחובר ?
פורסם 2007 בנובמבר 2117 שנים כאשר הקבל מנותק אין אות מהמודם למחשב והפוך,כאשר המודם מכובה (פשוט לא עובד -אבל יש אות ) : יותר פשוט לכבות את המודם מאשר כל פעם להוציא את הכבל לא ,במידה וזה יעבוד כן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.