עבור לתוכן

בעית עברית ב-W2K.....

Featured Replies

פורסם

העברית הוגדרה בהגדרות האזוריות כך שניתן לראות/לכתוב בעברית,

אבל כשאני פותח קבצים שהיו מכווצים ב-WIN ZIP(ב- WIN98 FAT32 ) והשמות שלהם היו בעיברית, יש בעיה רואים גיברי'ש???

פורסם

יה אללה ! ! ! !

מאיפה צצתם ? ?

פתאום לכולם יש בעיות מוזרות בעברית במערכות הפעלה עם התמיכה הכי טובה בעולם בשפת הקודש !

אז הנה תשננו את זה : אין בעיות עברית בחלונות 2000 ואיכס פי אלא אם עושים התקנה חובבנית ולא מקצועית ודופקים משהו ב-SYSTEM.

פורסם
  • מחבר

אז הנה תשננו את זה : אין בעיות עברית בחלונות 2000 ואיכס פי אלא אם עושים התקנה חובבנית ולא מקצועית ודופקים משהו ב-SYSTEM.

שאלה: האם יש ל- W2K שני גרסאות LAOCL, ENABEL כמו ב- WIN98 ?

או שהגירסה האנגלית אמורה לתמוך בעיברית? ואם כן האם זו תמיכה מלאה?

אם אני רוצה שכל התפריטים\סרגלים יהיו בעברית ו- START מצד ימין עברית כיצד ניתן להגדיר?

פורסם

הגירסה הבינלאומית של חלונות 2000 תומכת תמיכה מלאה בעברית אבל התפריטים יהיו באנגלית. אם רוצים שגירסה כזאת תהיה בעברית כולל תפריט התחל בצד ימין צריכים להתקין אותה כשידרוג על חלונות 95 או 98 בעברית מלאה, או לקנות גירסה של חלונות 2000 LOCALIZED שתהיה כולה בעברית.

פורסם
  • מחבר

הבעיה של עיברית מופיעה גם כאשר מוצגים קבצים עם שמות עברים במחשב השני שמחובר ברשת?

פורסם

לא יצא לי לעבוד הרבה עם חלונות 2000 מרשת אבל גם כשיצא, לא נתקלתי בשום בעיה עם העברית, אפילו לא היתה לי בעיה להיכנס לכוננים שמפורמטים ל-NTFS כשעל מחשבים אחרים ברשת היה חלונות 9X.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים