עבור לתוכן

Guitar Hero 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תגידו ברשימת השירים שפרסמו של המשחק לא אמרו שיהיה את Suck My Kiss של רד הוט?! הנה תראו:

http://www.guitarherosoundtracks.com/

הא כן וסיימתי את הקריירה על מדיום לא האמנתי שזה יקרה אבל קרעתי לשטן את התחת! LOL

• תגובות 227
  • צפיות 28.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

השטן דווקא לא קשה..

דופקים לו HARD דאבל תווים וAMP OVERLOAD/WHAMMY והוא מפסיד X: ,סיימתי אותו לפני החצי..

פורסם
  • מחבר

אני דווקא מתקשה בבאטלים. האסטרטגיה שלי זה לדפוק לו מכשול ממש לפני שמגיע לו רצף תווים שהוא משיג מכשול בעצמו (ככה אני מונע ממנו להכשיל אותי) לפעמים זה עובד ולפעמים לו.

הכי הטריף אותי שמול מורלו (אחלה גיטריסט) נגמר לי הקטע של הנגינה - סוף השיר - והוא מתחיל לנגן לבד ואני כזה "פאק הולך להיות לי דת' בריין = הפסד אוטומטי". במזל נשאר לי HARD+WHAMMY ובזכות הHARD היו לו לפחות פי 2 תווים שהוא לא יכל לנגן וככה הוא ירד כל הדרך מירוק (ברוק מטר) לאדום!!

פורסם

הבאטל איתו היה חתיכת קטע גאוני,אבל קצת קצר מדי..לקח לי איזה 2-3 נסיונות עד שידעתי איפה לדפוק לו את כל המכשולים :)

פורסם

אין אבל אין כמו לשחק בזה עם גיטרה..!!!

אחד הדברים החזקיםםםם :yelclap:

פורסם

כן גם אני אהבתי את הבאטל עם מורלו... הנגינות עם הסקרצ'ים בדיוק כמו שהוא מנגן במציאות! הוא גאון גיטרה אבל עדיין הנגן האהוב עליי ביותר זה ס-ל-א-ש.. ;D

ורגע אף אחד לא יודע לגבי Suck My Kiss של רד הוט למה הוא הופיע ברשימת שירים של המשחק?

הלינק לרשימת שירים בתגובה הקודמת שלי...

פורסם

אין אבל אין כמו לשחק בזה עם גיטרה..!!!

אחד הדברים החזקיםםםם :yelclap:

תגיד, אתה לא חושב שזאת קצת חוצפה מצדך למלא חצי מהמסך של משתמשי הפורום בחתימה הענקית (והמלאה שגיאות כתיב) שלך?!

תקרא את חוקי הפורום לגבי חתימות, היא עוברת עליהם בגדול ומעצבנת.

פורסם

desing LMAO :lol:

פורסם

אני תקוע ב knights of cydonia ב EXPERT :s07:

האצבעות שלי מתות באמצע הריפ האחרון..

פורסם

אני תקוע ב knights of cydonia ב EXPERT :s07:

האצבעות שלי מתות באמצע הריפ האחרון..

אני דווקא תקוע בCHERUB ROCK ב HARD פשוט בגלל שהמקלדת לא קולטת יותר מ3 לחיצות באותו הזמן

פורסם
  • מחבר

יש לי וידוי! אני מודה שאני מרמה!!

אני מבקש מאחותי הקטנה לנענע את העכבר (whammy) בקרבות כדי שאני אתחמק מהמכשול שלהם כמה שיותר מהר. (כמה טוב שלסלאש אין אחות קטנה שתעשה לו את זה חהחהחה)

פורסם

מרגש.

פורסם

ממש בא לי לקנות את נמשחק-עם הגיטרה

אבל אני שמאלי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :-[ :-[

מישהו יודע אם יש גיטרה כלשהיא למשחק שנמכרת הפוכה?ז"T מותאמת לשמאליים ואז במחשב זה הופך את התווים או משהו..

בבקשה מהר כי זה דחוף

פורסם

ממש בא לי לקנות את נמשחק-עם הגיטרה

אבל אני שמאלי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :-[ :-[

מישהו יודע אם יש גיטרה כלשהיא למשחק שנמכרת הפוכה?ז"T מותאמת לשמאליים ואז במחשב זה הופך את התווים או משהו..

בבקשה מהר כי זה דחוף

גם שמאליים יכולים לשחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים