פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מישהו יכול להסביר לי איך לעזאזל מנגנים עם הWIIMOTE? כאילו על איזה לחצנים לוחצים?ירוק = Bאדום = חץ למעלהצהוב = Aכחול = 1כתום = 2star power = חץ לצד שמאלwhamee = לשקשק את הwiimote
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים מה זה whamee? הפריטה?וכאחד ללא ניסיון לא בגיטרה אמיתית ולא בגיטר הירו, אני אתרגל מספיק מהר ללחצנים בשביל להנות מהמשחק?[יש לי WII...]או בקיצור, כדאי לשחק?
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים whamee זה ההרעדה, כשיש לך תו ארוך אתה יכול להרעיד אותו תוך כדי שאתה מחזיק אותו, וזה נותן לך יותר נקודות. אני גם ניגשתי למשחק ללא נסיון בגיטר הירו ולא בגיטרה, ואני נהנה ממנו מאוד, זה רק עניין של קואורדינציה באצבעות וחוש קצב. מה שכן, אם אתה לא אוהב מוזיקת רוק\מטאל אז סביר להניח שאתה לא תהנה מהמשחק, חלק מהכיף זה לשחק בשירים שאתה מכיר ואוהב. (הצלחתי 99% בone היום! )
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אוקיי, נראה לי שאני אנסה. אמנם אני לא אוהב תשירים הספציפים האלה אבל אני בטוח כי זה בגלל שאני לא ממש מכיר אף שיר.. אני מאוד פתוח לסגנונות מוזיקה חדשים.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים whamee זה ההרעדה, כשיש לך תו ארוך אתה יכול להרעיד אותו תוך כדי שאתה מחזיק אותו, וזה נותן לך יותר נקודות. אני גם ניגשתי למשחק ללא נסיון בגיטר הירו ולא בגיטרה, ואני נהנה ממנו מאוד, זה רק עניין של קואורדינציה באצבעות וחוש קצב. קוראים לזה ויברטו (Vibrato) והמהדרין מכנים זאת -תרטיט רק בלי קונוטציות אפלוליות
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים whamee זה ההרעדה, כשיש לך תו ארוך אתה יכול להרעיד אותו תוך כדי שאתה מחזיק אותו, וזה נותן לך יותר נקודות. אני גם ניגשתי למשחק ללא נסיון בגיטר הירו ולא בגיטרה, ואני נהנה ממנו מאוד, זה רק עניין של קואורדינציה באצבעות וחוש קצב. מה שכן, אם אתה לא אוהב מוזיקת רוק\מטאל אז סביר להניח שאתה לא תהנה מהמשחק, חלק מהכיף זה לשחק בשירים שאתה מכיר ואוהב. (הצלחתי 99% בone היום! ) עם מקלדת?! על איזה רמה? אני עדיין תקוע בסולו ב hard
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים עשיתי את one על 97 אחוז מהתווים על מדיום חבל שאין במשחק את Dream Theater - Finally Free, ללא ספק אחד השירים היפים שיש.
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים יש לי שתי שאלות שקשורות אחת לשנייה:א. האם יש את האפשרות לקנות את המשחק בלי הבקר? אם כן מה פחות או יותר המחיר?ב. האם אפשר לקנות בקר בנפרד? אם כן מה פחות או יותר המחיר?
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים זה אכן באנדל שמכיל את המשחק +גיטרה ומחירו כ 700 ש"ח.http://www.freak.org.il/sg_product~2837254~3~9.htm
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים מעניין אותי עם קיימת אופציה לרכוש את הבקר בנפרד.. אח שלי מאוד רוצה לשחק עם הבקר במקום המקלדת והייתי מעדיף לקנות אותו בלי המשחק...
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים קיימת .הגיטרה בנפרד תעלה באיזור ה 400 ש"ח.בחו"ל זה יעלה חצי מחיר ואפילו אלחוטית.
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים התחתי Career על מדיום והגעתי לשטן הזה שיש לי "באטל" נגדו. ניסיתי רק פעם אחת ויצאתי באמצע כי הבנתי שיש לי עוד קצת להתאמן עד שאני יצליח לנצח אותו ועוד דבר שיעזור לי... בקר נורמלי! אם כבר בקר... אתמול הלכתי לקולנוע בקניון לראות את הסרט "היטמן" (נחמד) אז קצת לפני הסרט נכנסתי לבאג ושאלתי את המוכר אם יש לו בקר של גיטר הירו והאידיוט הזה אומר לי מה זה גיטר הירו? איזה טיפש LOL!
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים קיימת . הגיטרה בנפרד תעלה באיזור ה 400 ש"ח. בחו"ל זה יעלה חצי מחיר ואפילו אלחוטית. תודה רבה,אני אברר עוד בנושא
פורסם 2007 בנובמבר 2318 שנים אני ממליץ לאנשים להשיג את הבקר באותה דרך שהם השיגו את המשחק :jump1:. המלך הוא עירום ! לא הבנתי מה הבעיה של אנשים שהם מעדיפים לקנות חתיכת פלסטיק במחיר מופקע כדי חס וחלילה לא לתת תגמול למי שפיתח את המשחק. גם הלהקות שהשירים שלהם במשחק מקבלות יריקה בפרצוף במקום תגמולים. הנה עוד אופציה 500 שקל מאנגליה לא כולל מע"מ : http://www.game.co.uk/PC/~r333194/Guitar-Hero-3-Legends-of-Rock-Bundle/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.