עבור לתוכן

Guitar Hero 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא שיחקתי אף פעם GUITAR HERO...

השאלה היא האם כדאי לקנות בקר למשחק הזה?

• תגובות 227
  • צפיות 28.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא שיחקתי אף פעם GUITAR HERO...

השאלה היא האם כדאי לקנות בקר למשחק הזה?

לפני שאתה קונה תנסה קודם כל לשחק עם המקלדת ואם באמת המשחק יהיה לך טוב אז תחשוב על לקנות משהו..

פורסם

שלום !

התקנתי את הגרסא לPC של Guitar Hero III וכרגע אני משחק בו עם המקלדת.

רציתי לדעת אם אפשר לשחק עם גיטרה של גרסאת ה XBOX360 במחשב, עלה לי הרעיון הזה בגלל שיש לי שלט של XBOX360 למחשב ויש לו קולט אלחוטי שמתחבר למחשב דרך USB, אז בעצם השאלה שלי היא אם הקולט האלחוטי יקלוט גם את הגיטרה של הXBOX360?

תודה.

פורסם

חשבת אולי על........לנסות ? שום דבר לא ייתפוצץ.

ויש על זה דיון ראשי.

פורסם

לפני שאתה קונה תנסה קודם כל לשחק עם המקלדת ואם באמת המשחק יהיה לך טוב אז תחשוב על לקנות משהו..

אוקי בוא נבהיר את הסיטואציה:

הציעו לי אחד בחינם.

השאלה אם לקחת או לא.

עניין מוסרי נטו.

זה שווה את זה?

[אגב זה לא גנוב או משהו..כשאני אומר עניין מוסרי אני מתכוון לכך שאני לא רוצה לקבל אחד ולא להשתמש בו על חשבון מישהו אחר שיכל לקבל בחינם]

פורסם

משחק חינם או בקר חינם?

משחק - אחד המשחקים הממכרים והמהנים שנוצרו אי פעם (אני כבר חצי שנה משחק בו פה ושם, ובד"כ נמאס לי ממשחקים הרבה יותר מוקדם).

לגבי הבקר אני לא יכול להביע דעה כי אף פעם לא השתמשתי באחד, אבל כל עוד זה לא פחות כיף ממקלדת - לך על זה.

פורסם

אגב להחזיק את המקלדת זה הזוי, שאני שיחקתי במחשב פעם, היא היתה מונחת.

עכשיו אני עם הגיטרה וזה פי 10 יותר כיף, שווה כל סנט מה90 דולר (+ המשחק המקורי לPS3)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

יש לי מערכת דיי ישנה. מעבד 2000 מגה הרץ , 2 גיגה זיכרון וכרטיס מסך 6800 gt.

היום התקנתי guitar hero 3 וFPS דיי נמוך. המשחק עצמו עובד דיי בסדר אבל טיפה מקורטע.

כמובן שהורדתי את הגרפקיה. סרקתי את הרשת וראיתי שיש פאץ 1.3 שהוא אופטימזיה למשחק למחשבי mac והוא אמור לשפר ביצועיים במחשבים ישנים.

האם יש את זה גם למערכות xp? עכשיו הורדתי את הפאץ 1.1 התקנתי אותו, וגם כרגע אני מוריד פאץ 1.3 למערכת חלונות ועכשיו אני מתקין.

ידוע לכם על משהו? האם הפאצים שהתקנתי אמורים לשפר גם הם?

אשמח להצעות לשיפור ה FPS במשחק.

תודה

פורסם

כל עוד לא שיחקת עם 66LE עך הגדרות מינימליות ורז' של 800X600 עם קירטועים כמעט כל הזמן, אני לא רואה סיבה להתלונן.

והכרטיס שלך יסחוב אותו חלק כשכל ההגדרות על מינימום.

פורסם

האמת שכחתי לציין שאני מוגבל לagp x4 בגלל הלוח אם(באסה הוא ישן מאוד).

פורסם

אפשר בבקשה שמירה של 100 אחוז או לפחות שמירה דיי מתקדמת ל guitar hero 3

תודה

עריכה- מצאתי כבר

פורסם

מאיפה אני יכול להוריד שירים למשחק Guitar Hero III?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

ניתן להוריד "תווים" לשירים ולהוסיף אותם יחד עם השיר שכבר אמור להיות לך (Rip מדיסק שקנית או משהו).

עוד מידע על כך תוכל למצוא בwww.scorehero.com

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

עוד מישו שם לב להבדלים בגראפיקה בין מחשב לסוני 3? שיחקתי על סוני וראיתי שיפור!האורות זוהרים שם בטירוף....הכל נראה הרבה יותר יפה ככה.....במחשב זה לא ככה..יש אפשרות כן לגרום לזה ליהיות ככה? אצלי מותקן גרסא 1.3 על גראפיקה מקסימלית

פורסם

לי אישית יש את שתי הגרסאות, לPC ולPS3, אני יכול להגיד ב100% שעל אותו המסך בדיוק הגרפיקה בPS3 לוקחת בגדול את הPC.

כשמראים רק נגן אחד (מתופף/גיטריסט/בססיט/זמר) יש מן Blur על הרקע שיבליט רק את הנגן וכמו שאמרת הכל יותר זוהר ובלה בלה..

[אני לא אומר שהPS3 חזק מהPC, רק במעבד אבל זה לא קשור, הPC מסוגל לעשות את הדברים האלו ברברס עם עיניים עצומות].

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים