עבור לתוכן

Guitar Hero 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

והפתרון הוא?

• תגובות 227
  • צפיות 28.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

משיגים מקלדת שאפשר ללחוץ איתה על יותר מ3 מקשים באותו הזמן? (ועדיף גם כזאת עם כמה שפחות מעגלים משותפים)

פורסם

אההה כן ? יש כזאת אלחוטית ושתהיה מאוד מהירה בשביל המשחק?

פורסם

כל מקלדות הגיימרים האלה יש להם משהו שנקרא anti ghosting

מה שכן יש כאלה שכתוב שיש אבל זה לא באמת עוזר...

פורסם

אני לא מוצא ביקורת עליה

ואני גם לא ממש מבין בציוד היקפי....

והשאלה הזאת מתאימה לפורום ציוד היקפי ולא לפה

פורסם

על תמהר לקנות מקלדת (אם זה מפריע לך רק במשחק הזה).

אני שיניתי את המקשים של הפריטה מ CTRL/Shift ל-0 ו-. (נקודה) ב NUMPAD וזה עובד טוב.

פורסם

תראה כשאני משחק אני מחזיק את המקלדת, זה באמת מוסיף לא מעט למשחקיות אז המקשים שהגדרתי הם: { 4 3 2 1 ; } ו . (נקודה) לפריטה ..

הבעיה היא שאני לא יכול נגיד ללחוץ על: { 2 1 ; } אבל כן יכול ללחוץ על { 3 2 1 } ו { 4 3 2 } ... ממש מעצבן הקטע הזה..

פורסם

תשנה לVCXZ וSHIFT כש V זה הירוק וSHIFT זה הכתום, פריטה 1 ו2 בNUM PAD וSTART POWER זה 5 בNUM PAD וWHAMMY זה 4 בNUM PAD.

ככה זה הכי נוח ובדרך כלל ברוב רוב רוב המקלדות אין בעיה להחזיק את חמשת המקשים הנ"ל ולפרוט, משמע אתה יכול לעשות כל וריאציה של תווים בGH.

פורסם

יש לי בעיה עם המשחק...

עד עכשיו שיחקתי עם מקלדת, אתמול שיחקתי עם חברים את GH2 על מקרן בסוני, היה מדהים, עם שלט יותר כיף...

קיצור עכשיו אני משחק עם גיימפאד, הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס לשירי הבונוס, רק ל "DOWNLOADED" בעזרת RB.

בו אני אסביר לכם את זה זה קצת יותר, אם אתה משחק עם מקדלת אז אני לוחץ על Z (אם אני זוכר נכון) ואז זה עובר לבונוס, כאשר אני משחק עם שלט,המקלדת לא מגיבה (בכלל !) ואז אני לא יכול ללחוץ על X, כאילו אני יכול אבל זה לא ייעשה כלום, ובשלט ניסיתי ללחוץ על כל דבר אפשרי ופשוט לא קורה כלום.

אני משחק עם הדואל אקשיין.

פורסם

הרמה שאתה יכול להגיע אליה עם מקלדת כל כך הרבה הרבה יותר גבוהה מהרמה שאתה יכול להגיע אליה עם גיימפד שזה מגוחך.

פורסם

ועדיין... איך אני מסדר את זה ?

פורסם

תנסה להגדיר בXPADER

פורסם

תשנה לVCXZ וSHIFT כש V זה הירוק וSHIFT זה הכתום, פריטה 1 ו2 בNUM PAD וSTART POWER זה 5 בNUM PAD וWHAMMY זה 4 בNUM PAD.

ככה זה הכי נוח ובדרך כלל ברוב רוב רוב המקלדות אין בעיה להחזיק את חמשת המקשים הנ"ל ולפרוט, משמע אתה יכול לעשות כל וריאציה של תווים בGH.

נכון אחי אתה צודק בהחלט, זה אכן עובד כך, אבל לא שמת לב שכתבתי לפני שאני מחזיק את המקלדת כלומר משחק בערך כך:

{הבחור משתמש בFים שזה ממש לא ננוח בHARD|EXPERT }

היום ניסייתי לשחק על LOGITECH DELUXE ואין שם את הבעיה אז מחר כנראה אלך לקנות אותה..

פורסם

נסה לשחק עם מיקום הfrets לאורך שורת המספרים, ועם מקשי הפריטה, אולי תמצא שילוב שיעבוד.

לא יודע כמה המקלדת שאתה רוצה לקנות עולה, אבל אם היא עולה הרבה הייתי שוקל לקנות כבר את הבקר-גיטרה המקורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים