עבור לתוכן

Guitar Hero 3 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני כבר כמה שנים מקנא בבעלי הקונסולות שיש להם גיטאר הירו, וגם כשהודיעו על השלישי אז אפילו לא חשבתי לבדוק על גרסה למחשב. אבל פתאום אני רואה חדשה (יחיד של חדשות :S) שמדברת על גיטאר הירו למחשב!! בקיצור, השגתי את המשחק הזה, אפילו על המקלדת זה משחק כל כך כיפי וזה אדיר לנגן חלק מהשירים האהובים עלי (Miss Murder, Welcome to the Jungle, Before I Forget). בקרוב אני גם אשיג את הגיטרה בשביל הכיף האולטימטיבי. אני ממליץ לכל אחד על המשחק הזה!

נ.ב:

סלאש המלך.

• תגובות 227
  • צפיות 28.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גם אני אוהב :xyxthumbs:

עם הגיימפד זה יהיה אחלה.

אולי תחליף את המילה " למחשב!!! "

ב"דיון ראשי"

פורסם

חח שיחקתי את זה בחנות..

בכל מקרה מבחינת FUN אני מעדיף את הדבר האמיתי....

פורסם

אני כבר כמה שנים מקנא בבעלי הקונסולות שיש להם גיטאר הירו, וגם כשהודיעו על השלישי אז אפילו לא חשבתי לבדוק על גרסה למחשב. אבל פתאום אני רואה חדשה (יחיד של חדשות :S) שמדברת על גיטאר הירו למחשב!! בקיצור, השגתי את המשחק הזה, אפילו על המקלדת זה משחק כל כך כיפי וזה אדיר לנגן חלק מהשירים האהובים עלי (Miss Murder, Welcome to the Jungle, Before I Forget). בקרוב אני גם אשיג את הגיטרה בשביל הכיף האולטימטיבי. אני ממליץ לכל אחד על המשחק הזה!

נ.ב:

סלאש המלך.

ע"פ האווטר שלי ושתי המילים האחרונות שרשמת אני מניח שיש לנו משהו במשותף! משהו מתולתל שמנגן בגיטרה כמו במכונת ירייה! חחח

ולגבי המשחק... אני באמת חייב להשיג אותו ידוע למישהו מה המחיר של המשחק כולל הבקר גיטרה ל-USB?

פורסם

סיימתי את הcareer כבר וכל השירים שניתן לחשוף חשפתי.

האם ניתן להשיג עוד שירים לתוך המשחק? אם כן, כיצד?

ד"א אני משחק בגיימפאד של X360 למחשב, אני סבור שזה לא כיף כמו גיטרת צעצוע אבל עדיין כיף לשמוע שירים כל כך קלאסיים 8)

באמת שאני משחק בזה בשביל לפתח קואורדיניציה + לשמוע שירים ישנים שהמון זמן לא שמעתי :P

פורסם

האם ניתן להשיג עוד שירים לתוך המשחק? אם כן, כיצד?

ד"א אני משחק בגיימפאד של X360 למחשב, אני סבור שזה לא כיף כמו גיטרת צעצוע אבל עדיין כיף לשמוע שירים כל כך קלאסיים 8)

באמת שאני משחק בזה בשביל לפתח קואורדיניציה + לשמוע שירים ישנים שהמון זמן לא שמעתי :P

אתה מנסה לפתח קואורדינציה למשחק בעזרת גיימפאד? בע... זה לא יעבוד

גיטר הירו משחקים או על מקלדת עם הFים או על הגיטרה

פורסם

מה רע בגיימפאד? הכי כיף ;D

במקלדת זה סתם מעצבן, עם הגיימפאד אתה יכול להתרחק מעט מהמרקע ולשבת בסתלבט ו'לנגן' 8)

פורסם

עדיף לנגן בגיטרה אמיתית :P

*כן, אני יודע שאני פוץ, הנה קונטרה:

20070509.jpg

פורסם

חחחח ;D

פורסם

תראו את הפרק של south park על guitar hero

YOU ARE FAGSSSSS

:lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

מקלדת נראה לי לא נוח.

שיחקתי בפלייסטיישן עם גיימפד ואחרי שמתרגלים מרגישים באמת את הקורדינציה באצבעות שמשתפרת.

מה שבטוח,תמיד כיף לחזור לדבר האמיתי -גיטרה.

פורסם

guitar hero גרם לכול כך הרבה אנשים שאני מכיר להתחיל לנגן בגיטרה..

שימו לב שכול פעם ש guitar hero חדש יוצא, רשימת הטופ 100 טאבים ב Ultimate guitar מתמלאת בשירים מהמשחק. :-\

פורסם

אחלה משחק, יש לי אותו בwii , גם כיף נורא לשחק נגד מישהו, אפשר לחבל אחד לשני בbattle mode בשיר, משחק ממכר מאוד.

מה שכן הרמה מאוד קשה, לשחק על medium זה ממש קשה, שלא לדבר על hard ו expert שזה בכלל לא אנושי.

איזה כיף לנגן את השיר שנפתח בסוף של dragonforce או משהו כזה, שיר מטורף לגמרי :silly:

פורסם

cleric, הייתה את הכתבה על ה-wii ששומעים במונו, מרגישים הבדל?

דבר נוסף... כמה בערך שוקל המשחק? למי שיודע...

פורסם

כן שמעתי על זה, אני אישית לא שומע הבדל, וגם אם יש הבדל הוא ממש לא מפריע לי...

הגרסה למחשב שוקלת בערך 3 ג'יגה לפי מה שראיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים