פורסם 2003 במרץ 2622 שנים איזה כרטיס יותר שווה??fortissimo 3 7.1או digifire 7.1והאם ה- game theater xp שווה את ההשקעה שלועבור משתמש ביתי כמוני??תודה!!!
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים הdigifire הוא למעשה פורטיסימו 3 בתוספת firewire...אין שום הבדל בינהם אלא אם כן אתה זקוק לחיבורים האלה.הGTXP שווה השקעה אם יש לך מערכת שמצדיקה אותו וחשוב לך הסאונד במחשב.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים מחבר בקשר לרמקולים אני מתכוון לקנות את ה5.1 של הרקולס גם כי שמעתי שהם טובים וגםכי אמרו לי שעדיף שהרמקולים והכרטיס קול יהיו מאותה הפירמה.זה נכון??
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים שטויות.וממש לא ממליץ לך על ה5.1 של הרקולס, הם ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרועים.
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים שטויות...אין שום קשר בין הפירמה של המקולים לפירמה של הכטיס קול זה שטויות והסט הזה של הרקולש כמו שאמר זה מעליי הוא גרוע....
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים הם סבירים, הם לא כאלה גרועים, יחסית לרמקולים של מחשב. (ואני בניגוד אומר את זה על סמך התנסות של כמה חודשים טובים איתם)וזה לא הזוג הראשון שאני שומע, ככה שיש לי למה להשוות,ברשותי עכשיו PROMedia
פורסם 2003 במרץ 2722 שנים יש יותר טובים מהקריטיב למרות שהם טובים הייתי ממליץ לך על מערכות של אלטק לנסינג או ימאהה ויש עוד כמה כנס לאתרים של חנויות מחשבים ותחפש לך שם ...
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים לי יש את הרמקולים של הרקולס + GTXP , אני אישית מרוצה , יש להם הספק טוב .האיכות טובה מאוד ...אתה יכול לעשות חיפוש עוד משתמש קנה אותם וגם הוא מרוצה .אתה יכול לחסוך ולקנות את הפורטיסמו + hercules xps 510 .אם אתה רוצה סראונד 5.1 במחיר טוב , זאת ההמלצה שלי .אם אתה רואה הרבה סרטים , כדאי לך לקחת את הxps 510 , אם לרוב אתה מאזין למוזיקה קח את האלטק .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.