עבור לתוכן

יש לי בעיה ברמקולים 5.1 שהבעיה היא אני שומע בשתי רמקולים מנגינה ללא זמר

Featured Replies

פורסם

יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר

פורסם

א. השאלה שלך לא ברורה לחלוטין, תנסה לנסח מחדש

ב. ערוך את הכותרת לכותרת עניינית

פורסם

האם אתה מתכוון שאתה לא שומע הקפי ?

פורסם

ככה זה בויסטה, תתרגל או שתקנה כרטיס איכותי יותר (אגב, עם מה אתה עובד עכשיו, אונבורד של רילטק?).

אני דיי השלמתי עם המצב הנוכחי, כל הקומבינות שניסיתי לעשות לא שיפרו שום דבר (העברת המוד ל"room" קצת פתח את הרמקולים האחוריים אבל הוסיף הד מאוד מעצבן).

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס קול 7.1

פורסם

לא ברור אם הבעיה שלך נובעת שזמן שמיעת מוזיקה או בזמן צפיה בסרט או בזמן משחק.

אני לא יודע עם אתה יודע אבל 5.1 מחולקים בצורה שהקידמיים מייצרים את הסביבה האחוריים אפקטים האמצעי דיבור והבס לא תלוי בשאר הגורמים לכן הוא בא אחרי הנקודה.

בזמן צפיה בסרט נניח המקודד DTS או אפילו DOLBY, אם אין אפקטים לא תשמע את האחוריים כלל, זה הכל תלוי מה שמו בערוצים ההלו מראש, הדמיה של קידודים כאלו לפעמים\לרוב עושה BLEND לערוצים ככה ששומעים מכולם, מטוס עובר מימין לשמאל, אבל במקור זה נבנה בסטריו.

בעיה נפוצה עוד יותר זה למשל סרט שנעשה ב- DTS ושמים אותו על סטריו, אז מפספסים ממש הרבה.

מה שאני מנסה להגיד פה בעצם זה שאם אתה שומע מוזיקה בהדמיה של של קידוד סוראונד לפעמים לא תשמע את ה- VOCAL כמו שצריך,חלש, זה תלוי עד כמה הרסיבר שלך----> במקרה זה הכרטיס קול, טוב. מוזיקה שומעים בסטריו.

אם כל החיבורים הפיזיים מחוברים נכון ובהנחה שהכרטיס או הרמקולים לא תקולים זה רק עיניין של הגדרות שמע.

אני אישית מחובר לרסיבר אמיתי עם 6.1, כשאני שומע מוזיק אני מעביר לסטריו, כשאני רואה סרט שהוא במקור סטריו אני עושה הדמיה של סוראונד, וכשהמקור בסוראונד אני שומע סוראונד אמיתי.

פורסם

זה בטח קשור להגדרה של הרמקולים... תנסה להוציא חיבור אחד ולהכניס, ואז (אם יש לך דרייבר חדש של REALTEK) הוא ישאל אותך למה לשייך את זה. תגיד לו רמקולים אחוריים\קדמיים\באס וסנטר.

אם זה לא עובד זה כנראה משהו בהגדרות של נגני המוזיקה, תנסה להוריד K-LITE Codec Pack שעם זה מגיעים מלא מקודדים וגם נגן מוזיקה אחר, תנסה לנגן איתו.

ועוד שאלה - במשחקים, שומעים בכל הרמקולים?

פורסם
  • מחבר

זה במוזיק וסרטים משחקים לא ניסתי ומדיה סנטר זה עובד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים