פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים רציתי לשאולמכיוון שארץ' היא מערכת מתעדכנתהיה היום עידכון של 110 מגההאם זה ככה כל הזמן?רק לידע כללי
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים שנה אתה הכותרת לאחת אינפורמטיבית אחרת הדיון ינעל.אתה מבין שאי אפשר לענות על השאלה הזאת?זה תלוי כל כמה זמן אתה מעדכן את המערכת ואיזה חבילות שודרגו.ארץ' מתעדכנת יותר מהר מהרבה הפצות, אתה לא חייב לעדכן אם אתה לא רוצה.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר לא הבנת מה ששאלתיקראתי וואטס אפ פעם אחתשארץ' בגלל שהיא הפצה מתעדכנת א. אין לה גירסת stable אלא תמיד הגירסא האחרונה היא היציבה ביותרב. יכול ליהיות פתאום עדכון של 200 מגהעכשיו אני שואלהאם העדכונים האלה הם לעיתים קרובות או פעם ב...
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים ושוב, אי אפשר לענות על השאלה הזאת.אני מניח שפחות או יותר פעם בחודש יש עידכון יחסית גדול.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים הוא שואל בכללי, כל כמה זמן בערך יש עידכוניםבתקופה שאני עבדתי היה בערך כל יומיים אם כי זה תלוי גם בתוכנות שמותקנות ומדי פעם יש שינויים גדולים (כמו שידרוגים ל XORG)
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים 2 שאלות:1. האם העדכונים חייבים להשתמש כביכול בעוד תוספת מקום? או שהם פשוט מחליפים קבצים קיימים? אני מדבר בדרך כלל 2. מה יש להם להוציא עדכונים כל יומיים? המערכת כל כך לא סופית?
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים מחבר לאריקהמערכת מאוד מאוד עדכנית מבחינת גירסאות תוכנהועם זאת זה גורר לפעמים באגים כי תוכנות חדשות צריכות תיקונים תמידוהמערכת מתעדכנתאני מרגיש אחרי העידכון הנ"ל הרבה יותר יציב חייב לומרוכן זה מחליף קבצים קיימים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.