פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים ישנה בעיה קטנה לדעתי:המגנטיות של הרמקולים, לקרב אותם לדיסק הקשיח עלול להוות בעיה ולהרוס אותו.Aviko
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים ישנה בעיה קטנה לדעתי:המגנטיות של הרמקולים, לקרב אותם לדיסק הקשיח עלול להוות בעיה ולהרוס אותו.Avikoעוד מעט אני יצלם לבחור איך הוא צריך להתקין את הרמקולים...יש לאחי הקטן מחשב של HP עם הרמקולים המובנים...
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר תודה רבה לכם אין בעיה בקשר לדיסק הקשיח הוא יהיה רחוק רחוק עם רכיבים אחרים אין בעיה?ואשמח לתמונה של מחשב עם רמקולים מובנים
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אפשר לדחוף מחשב רמקולים רק אם המגנט שלהם מוגן מגנט מפריע לכל דבר אלקטרוני לא רק דיסק קשיח דרך קלה לבדוק .. אם אתה רואה מגנט ברור .. לא כדאי אם אתה לא רואה מגנט ברור קח איזה בורג או מסמר או מברג ותצמיד לחלק האחורי של רמקול אם זה מתמגנט אז עדיין לא מוגן אם זה לא מתמגנט .. תשים אבל עדיין תשתדל יותר רחוק מההארדיסק כל זה כמובן מדובר על רמקול נקי כן בלי קופסא ודברים כמו זה :
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר את כל העסק פירקתי לגורמים את היציאות של חיבור המתח וכניסת האוודיו אני אתאם איכשהו בחורים בצד האחורי במארז ואת המגבר כלומר את הלוח אני יקבע איפהשהו במארז את פאנל השליטה בווליום וכו אני אתאם בדופן הקדמית בלוח פרספקט שיהיה קדמי=]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.