עבור לתוכן

התלבטות בין כמה מעבדים +המלצה ללוח אם!

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה אופציות למעבדים:

1)Intel Core 2 Duo E6600 Box

2)Intel Core 2 Duo E6750 BOX

3)Intel Core 2 Duo E6550 BOX

או אם יש משהוא יותר מומלץ עד 1000 ש"ח..עוד משהוא קראתי בפורום שמעבד מרובע ליבה כדאי עכשיו לקנות כי כרגע אין לזה שימוש אבל עוד כמה שנים זה יהיה בהחלט משתלם שיצאו משחקים חדשים.. ועוד דבר אני כנראה אקנה כרטיס מסך-8800GT אבל שוב קראתי בפורום שה-8800GTS הרבה יותר כדאי לעתיד כי הוא תומך בDX10

אז מה עליי לעשות אני לא רוצה שוב פעם עוד שנה שנתיים לקנות מחשב מחדש זה בלתי פוסק התופעה הזאת של השדרוגים..אין לזה סוף..אני חייב שתעזרו לי

עכשיו בקשר ללוח אם המליצו לי בפורום מפרטים על הלוח-

Gigabyte GA-P31-DS3L אבל ראיתי שהוא לא משהוא בכלל כי הוא גם לא תומך בDDR3 ואין לי כוונה להחליף עוד שנה גם את הלוח אם אז צריך המלצה ללוח של גיגבייט שיתמוך בזה עד 600 ש"ח בערך

תודה ..

פורסם

לדעתי מעבד טוב הוא :

Core 2 Duo E6600 Box Intel

:bash:

פורסם

לדעתי מעבד טוב הוא :

Core 2 Duo E6600 Box Intel

מה? :nixweiss:

המעבד החזק יותר שם זה ה E6750.

לגבי הלוח, לא כדאי היום ללכת על לוחות שמשלבים גם תמיכה ב DDR2 ו DDR3 בגלל שהטכנוליוגיה הזאת עדין בחיתולים ו DDR2 גם עולים פחות גם נותנים ביצועים מאוד קרובים לשל DDR3 בגלל התיזמונים הנומכים...

פורסם
  • מחבר

דווקא בחיפוש שהרצתי פה בפורום אומרים שכדאי שהיה בלוח את ההכנה לDDR3

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

אין שום טעם להשקיע בלוח עם DDR3 , כל הזכרונות נותנים אותם ביצועים עם הבדלים קטנים בניהם ולכן כל שידרוג של זכרונות מיותר ולא כדאי

בקיצור להשקיע בלוח-אם בשביל לשדרג זכרונות בעתיד נשמע מגוחך

הדברים ששווים שידרוג במחשב זה או הגדלת כמות הזכרון , או החלפת כרטיס מסך , או החלפת מעבד

פורסם
  • מחבר

סבבה אז תגיד השילוב הבא יחזיק לעתיד הקרוב??

כרטיס מסך-8800GT

זכרונות-2 גיגה של קינגסטון

מעבד-כנראה E6750 אלא אם כן השאר טובים יותר ממנו

לוח אם-Gigabyte GA-P31-DS3L

מה שרציתי לדע, זה האם הכרטיס מסך יהיה טוב למשחקי DX10 , דבר שני עם המעבד יספיק גם כי קראתי שכדאי מרובע ליבה..וגם כמובן עים הזכרון מספיק

עריכה: מצטער על ההקפצה לא שמתי לב בקשה אל תסגרו לי את התראד כי זה ממש חשוב לי.. זה לא יקרה שוב

פורסם

ברור שה-8800GT תומך DIRECTX 10

פורסם

אוקי, מההתחלה.

הכרטיס מסך, אם אתה יכול לחכות איזה חודשיים אולי כדאי כי אם אני זוכר נכון סדרת 9XX0 של אנוידה אמורה לצאת...

2G זיכרון מספיק כרגע לשימושים רגילים. אפילו תחת ויסטה.

מעבד, אם יש לך תקציב לקואד ואתה הולך לחכות לכרטיסי המסך החדשים של אנוידה אז אולי כדאי גם לחכות לפנרין Q9300...

אם לא - ויש לך תקציב, כמובן שה Q6600 עדיף בהרבה על כפול ליבה E6750.

לוח אם , אחלה לוח, תומך בהכל כולל Q9300 במידה ותחליט ללכת עליו.

תראה, לגבי משחקי DX10 שבוקשי אם בכלל קיימים היום בשוק, יש כל מיני דעות על הכרטיסי מסך האלה..

אפשר לראות משחקי DX9 שלא רצים על הגדרות מאוד גבוהות על הכרטיסים האלה... ככה שאנל'א יודע מה יצא בעתיד ואם הכרטיסים האלה עדין יהיו מפלצות כשה DX10 יתחיל להראות את עצמו במשחקים... זה דיי לפה ולפה.. הכי טוב זה שתשאל בפורום תצוגה וגרפיקה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך..

נניח שאני יחכה לכרטיסי מסך הם בחיים לא יעלו בהתחלה באזור ה1500 ש"ח הרי נכון? אז אני חושב שאני אוותר על זה אלא אם כן אם יעלו ככה..

בקשר למעבד יש לי תקציב של 1000 ש"ח למעבד הקואד כרגע עולה 1400..אם אני ידע שהוא ירד ל1000 בעוד חודש נגיד אז אין לי בעיה לחכות אבל גם רק אים זה ירד..

אני לא יודע אם אתה תוכל לענות לי על הדברים האלו אבל בכל זאת אם אתה יודע אני אשמח..

פורסם

לא מאמין שהקווואד ירד ב450 שקל תוך חודש.. תצטרך לחכות למעבדים החדשים וגם אז נראה..

הכרטיסים החדשים לא יעלו 1500 שקל בהתחלה (אני מאמין) אבל הם יגרמו להורדת מחירים דיי רצינית של הכרטיסים הפחות חדשים (דוגמת ה88GT)

אני אישית לא הייתי מחכה.. הזמן של החיכיון לא שווה את ההנאה שאתה יכול להפיק ממחשב חדש עכשיו, אבל זו כבר החלטה שלך [=

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אז כמו שחשבתי אשאר עים השילוב הבא בתקווה שיהיה טוב..

מעבד-אמרתם הכי מומלץ עד 1000 ש"ח זה ה- E6750

כרטיס מסך-8800GT

לוח אם- GA-P31-DS3L

זכרונות-2 גיג'ה 800 מגה הרץ של קינגסטון

אני מקווה שאתם צודקים ויהיה בסדר כי אני לא רוצה עוד שנה או שנתיים להתחיל שוב לשאול פה בפורום על מחשב חדש..

תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים