פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים שלום לכל בעלי הPS3 שיכולים ורוצים לעזור לי!! אהמ אהמ טוב אז ככה לאחרונה הורדתי את עדכון הגרסא האחרון {2.0} וואלה יופי טופי ואז ראיתי את ה information board פתחתי אותו וראיתי שכל ההודעות כתובות בצ'יינזית/סינית/יפנית/קוריאנית משהו כזה. האם מישהו יודע אם ניתן לשנות שם את השפה לאנגלית ??? אם כן, הכיצד??? תודה רבה!!
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים כשנכנסתי פעם ראשונה - הוא שאל אותי באיזו שפה לבחור.אני בטוח שיש את זה באופציות.ליביו
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר אז זהו שנדמה לע שהוא אמר לי שזה jaoanees בלבד... אבל אתה אומר שאצלך זה באנגלית?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר יפנית@@@@!!! לצערי ישפאר האלה דפקו אותי, קניתי אותו מהדיוטי פרי זה אמור להיות אירופאי לא??? אוףף איך הם ביאסו אותי
פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים למה זבלים אחי?עד כמה שאני יודע הם מוכרים שתי קונסולות.אחת יפנית ואחת אירופאית.ואתה בחרת ביפנית
פורסם 2007 בנובמבר 2218 שנים אוקי. הנקודה שלי שקנית יפנית בידיעה שהיא יפנית. אף אחד לא עבד על אף אחד הם גם לא טוענים שיש אחריות של ישפאר שם
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים מחבר אבל החנות צריכה ליידע את הלקוח... לפחות בסטנדרטים שלי... ועוד שאלתי את המוכר והוא אמר לי כןכן זה אירופאי ומגיע עם כבל HDMI...כמובן שזה לא הגיע עם כבל... ובגרסאת תוכנה הקודמת הייתה בעיה שאם המשחק PAL והמערכת היא NTSC אין אפשרות לשחק אלא אם אתה מחבר את המערכת בכבל HDMI, אז תחשוב מזה, אני הגעתי ביום שישי בערב ואין לי איך לשחק, תחשוב מזה היומיים האלה של ציפייה לשחק, כשאין לי איפה לקנות את הכבל.למרות שאותה שבת הצלחתי להוריד את הדמו של DiRT מהPSN .... דרך אגב מאז עדכון 2.01 תמיד מתחבר לי לPSN ם באלחוטי, אולי פעם אחת לא התחבר לי... עדיין מדי פעם מתנתק אבל השיפור ניכר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.