פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים שלום!יש לי מארז hec 6a21 ויש בו מקדימה חיבור firewire .הכבל שמגיע עם המארז הוא female header שאמור להתחבר ללוח אם. הבעיה שהלוח אם שיש לי הוא P35-DS3L של gigabyte ואין לו חיבור כזה עבור firewire. קיים כרטיס pci firewire.הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא דרך לחבר את הכבל של המארז לחיבור הפנימי של הכרטיס.חשבתי על כבל male header >>male firewire או male header >> male header אבל לא הצלחתי למצואלמישהו יש מושג מה לעשות?
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים מחבר אולי עכשיו אני אהיה יותר ברור: מה שיש לי בו בעיה זה לחבר את הדבר הזה: אל הכרטיס Pci :
פורסם 2007 בנובמבר 2217 שנים קונים כבל לכרטיס, חותכים את שני הכבלים ומחברים את שני הכבלים לפי הסכמה המצורפת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2317 שנים מחבר דבר ראשון, לא כל כך הבנתי את השרטוט, לא ברור לאן מחברים כל גיד. דבר שני, מצאתי משהו שיכול לעזור לי מאוד: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=34_100&products_id=1458 מישהו יודע אם אפשר להשיג דבר כזה בארץ ואיפה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.