עבור לתוכן

שכחתי את הסיסמא ל-ICQ ! מה עושים ?

Featured Replies

פורסם

יש לי ICQ 2003 BUILD #3800

שכחתי את הסיסמא אבל רמת האבטחה נמאת על MEDIUM ככה שאני אפילו לא יכול להכניס אימייל,

על כל פעולה שאני עושה הוא מבקש סיסמא.

ניסיתי תוכנה שקוראת את הפרטים מקבצי ה-DAT, אבל היא מתאימה רק ל-2000 או 99.

מה עושים ?! העניין דחוף.

פורסם

אתה יכול לנסות להוסיף משתמש חדש

ושם יש לך אופציה אם שכחת את הסיסמא

ניסית את זה כבר ?

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי, אני אנסה (אני עכשיו לא כותב מהבית)

בכל אופן בגלל שהעליתי את הרמת אבטחה לפני הרבה זמן כל פעולה קטנה של שינוי הוא מבקש סיסמא,

ואת הסיסמא אפשר לקבל למייל (רק שמחקתי אותו לפני ששינתי את רמת האבטחה)...

בינתיים תציעו עוד רעיונות וכשאחזור הבייתה אנסה את כולם ואעדכן אותכם במצב.

פורסם

תנסה למצוא תוכנה יותר חדשה שתקרא את ה DAT ( לא שידוע לי על זה אולי תמצא משהו ...)

או אולי תנסה להתקין אליו את ה ICQ 2000 כך שהוא ימיר את קובץ בחזרה כדי שהתוכנה תצליח לקרוא אותה ... אבל אני לא בטוח שזה יעבוד ...

פורסם

עם תוכנה בשם ICQr Information אתה יכול לגשת לקבצי הDAT שלך גם בגירסאות החדשות של הICQ (זה לא תמיד מצליח ואני לא יודע בקשר לחוקיותה). כמו כן אתה יכול למצוא סיסמה כאשר אתה מנסה להכנס כיוזר חדש או דרך האתר של ICQ

פורסם

אין שום צורך לנסות להוסיף אייסיקיו חדש, או אפילו להיות במחשב עם האייסיקיו.

מכל מקום שאתה נמצא בו, תיכנס לעמוד החזרת הסיסמא באתר של אייסיקיו, ושם תעקוב אחרי השבלים ותחזיר את הסיסמא שלך.

פורסם
  • מחבר

אין שום צורך לנסות להוסיף אייסיקיו חדש, או אפילו להיות במחשב עם האייסיקיו.

מכל מקום שאתה נמצא בו, תיכנס לעמוד החזרת הסיסמא באתר של אייסיקיו, ושם תעקוב אחרי השבלים ותחזיר את הסיסמא שלך.

אבל אמרתי שאי מייל לא מוכנס בפרטים של האייסיקיו !

פורסם
  • מחבר

אני צריך למצוא דרך ללא שימוש במייל כי הוא לא מוכנס, ואין לי אפשרות להכניס אותו בגלל שהאמת אבטחה נמצאת על רמה

גבוהה להוא מבקש סיסמא בהכנסת המייל.

פורסם

זה כזה דחוף?

מקסימום תגבה את כל הרשימה שלך

ותעשה אייסיקיו חדש.

פורסם
  • מחבר

עם תוכנה בשם ICQr Information אתה יכול לגשת לקבצי הDAT שלך גם בגירסאות החדשות של הICQ (זה לא תמיד מצליח ואני לא יודע בקשר לחוקיותה). כמו כן אתה יכול למצוא סיסמה כאשר אתה מנסה להכנס כיוזר חדש או דרך האתר של ICQ

זה לא תומך ב-2003 !

אז מה לעזאזל עושים ?

פורסם

אני הצלחתי פעם אחת, אבל אצל חבר אחר זה לא הצליח, נסה לעבור על כל תוכנה שתמצא.

אם לא תמצא ... אין הרבה מה לעשות מעבר ללפשפש בזכרון

פורסם
  • מחבר

חייב להיות משהו ! ד"א עדכון קטן !

העניין מוזר בגלל ששיניתי את הסיסמא בעבר ואני זוכר למה שיניתי אך משום מה האייסי אומר לי שהסיסמא לא נכונה.

כרגע נכנסתי למקום שבו משנים את הפרטים של האיי סיקיו דרך האתר שלהם, והפלא ופלא הצלחתי להכנס...

אבל אני לא רואה שם איפה אפשר בפרטים שלי להכניס מייל !!!! איפה זה לעזאזל ?

מי שייכנס יראה שיש אפשרות לשנות פרטים עליך באתר של האיי סיקיו (עם הכנסת המס' והסיסמא כמובן)...

הכנסתי לו את המס' ואז את הסיסמא שזכרתי והוא נכנס...

אם אני רק אמצא איפה משנים שם מייל עכשיו זה יעזור מאוד.

עריכה :

הנה הלינק למקום

http://web.icq.com/login/login_page/?lang=&karma_product_css=whitepages&karma_forget=1&karma_service=1&karma_success_url=http%3A%2F%2Fweb%2Eicq%2Ecom%2Fwhitepages%2Flogin%2F%3F

פורסם

נסה לעשות את הדבר הבא:

תגבה את כל התיקייה של האייסיקיו, תסיר את האייסיקיו, תמחוק את התיקייה מה-Program Files, ותתקין את האייסיקיו מחדש.

אם הסיסמא לא השתנתה בסרברים של האייסיקיו, אתה תוכל להחזיר את היוזר הקודם שלך.

אחרי שאתה מצליח להחזיר אותו, הרשימה שלך תחזור אבל ההיסטורי לא.

אם זה חשוב לך, נסה להחזיר בהדרגתיות כל פעם תיקייה אחרת, אחת מהתיקיות שמצויינות בת'רד הזה.

פורסם

הדברים הבאמת חשובים (היסטורי אבל גם ההגדרות) נמצאים בC:\Program Files\ICQ\2003a

פורסם
  • מחבר

נסה לעשות את הדבר הבא:

תגבה את כל התיקייה של האייסיקיו, תסיר את האייסיקיו, תמחוק את התיקייה מה-Program Files, ותתקין את האייסיקיו מחדש.

אם הסיסמא לא השתנתה בסרברים של האייסיקיו, אתה תוכל להחזיר את היוזר הקודם שלך.

אחרי שאתה מצליח להחזיר אותו, הרשימה שלך תחזור אבל ההיסטורי לא.

אם זה חשוב לך, נסה להחזיר בהדרגתיות כל פעם תיקייה אחרת, אחת מהתיקיות שמצויינות בת'רד הזה.

נתת לי רעיון ועשיתי משהו אחר, הסיסמא באמת הייתה הקודמת שחשבתי שהיא אבל כנראה שהבעיה הייתה בתוכנה עצמה !

בכל אופן עכשיו הסתדרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים