עבור לתוכן

ps3 component/vgabox - קו לבן מעל לתמונה

Featured Replies

פורסם

שלום

חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך.

איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד.

לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע.

הערות:

1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני.

2) בכבל component יש לי גם חיבור composite - דרכו אין הפרעה כלשהי. (מחובר ישירות למסך/הממיר לא מאפשר המרה מהפורמט הזה)

3)ניסיתי לחבר אל הvgabox כבלים מיציאת הhdtv מהמחשב - אבל יש לי רק כבלים של composite מתאימים. איכות התמונה כתוצאה מכך גרועה במיוחד אבל במצב הזה לא רואים שום קו או הפרעה אחרת.

אשמח לכל עזרה

פורסם

ב99% זה הממיר.

למה אתה משתמש בזה ככה במקום לחבר קומפוננט ישירות לטלוויזיה (או עדיפות לHDMI / DVI)

ליביו

פורסם
  • מחבר

אני משתמש במסך מחשב שלא תומך בhdcp.

תוכל להסביר לי את החשדות שלך בממיר?

עריכה:

גיליתי משהו מוזר.

ניסיתי לנתק כל פעם אחד מ3 הכבלים שמעבירים תמונה וגיליתי שהכבל הירוק מעביר את כל התמונה. האדום והכחול לא מעבירים כלום.

פורסם

דאגת להגדיר בPS3 עצמו שהכבל הוא קומפוננט?

מה שאתה מתאר מוזר מאוד.

אני חושד בממיר כי כבל קומפוננט אמור ליהיות סטנדרטי למדי - אבל יכול ליהיות שהאשמה בו.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אכן הגדרתי בתור קומפוננט - בכל מצב אחר אני לא מקבל תמונה.

בגלל העניין הזה של העברת התמונה רק בכבל הירוק אני נוטה יותר לחשוד בכבל.

פשוט אין שום הבדל אם האדום והכחול מחוברים. בלי הירוק לא רואים כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים