פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים שלום, מצאתי בבית מין כבל עם יציאת בננה זכר רגילה (כמו של מיקרופון) שיוצא ממנו 4 לדים כחולים קטנים מחוברים ביחד.. מה זה אמור להיות?|: אני רק שואל כי משעמם לי ואני לא אוהב לזרוק דברים שאני לא יודע מהם הנה תמונות להמחשה: היציאה והלדים (בתוך קופסאות שחורות קטנות) הלד עצמו:
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים לפחות היית מתאמץ להוציא תמונות יותר נורמליות.בכל מקרה זה נראה כמו אילתור של מישהו וזה אמור להדליק אורות בהתאם לעוצמת המוסיקה (ככה נראה לי לפחות).למרות שהאור יהיה חלש כי אני לא רואה פה איזה מעגל שאמור לפענח את האותות שמגיעים מהכניסה ולעשות איתם איזה משהו.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר איך אני אמור להפעיל את זה?ניסיתי להכניס את זה לכל כניסה מתאימה במחשב וזה לא עשה כלום..
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר חיברתי את זה לכל הכניסות שיש לי במחשב והפעלתי מוזיקה על העוצמה גבוהה וזה לא עשה כלום, באף אחד מהחיבוריםלי זה נראה יותר משדר אינפרא אדום (כמו שלט) כי הלדים כחולים כאלה ונראים כמו של שלט
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים שים לב שזה גם פלאג MONO קטן (יש רק פס אחד) ככה שזה בטח משהו של איזה מכשיר..
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים חיברתי את זה לכל הכניסות שיש לי במחשב והפעלתי מוזיקה על העוצמה גבוהה וזה לא עשה כלום, באף אחד מהחיבוריםלי זה נראה יותר משדר אינפרא אדום (כמו שלט) כי הלדים כחולים כאלה ונראים כמו של שלטהדרך לבדוק את זה היא לראות את הלד דרך מצלמה דיגיטלית.
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מחבר הדרך לבדוק את זה היא לראות את הלד דרך מצלמה דיגיטלית.מה זה אמור להביע?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים אחי.....................תביא תמונות יותר טובות כי לא רואים..........תצלם את הכבל כולו........לא חצאים טוב אחי?
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים מה זה אמור להביע?את האור הפולט לד של אינפרה אי אפשר לראות בעין בלתי מזוינת, צריך להתסכל דרך מצלמה
פורסם 2007 בנובמבר 2018 שנים שמע לי זה נראה כמו אלמנט תאורה פשוט שפשוט השתמשו בחיבור 3.5זה הכל ..אם הלדים עצמם בצבע סגול אך עם שקיפות זהוא לד אינפרא אדום אחי.....................תביא תמונות יותר טובות כי לא רואים..........תצלם את הכבל כולו........לא חצאים טוב אחי?אחי ....................................תפסיק ללהשתמש בכל כך הרבה נקודות ........................אחי כי..............זה מעצבן ...............................אחי......................טוב אחי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.