עבור לתוכן

רכישת מסכך LCD פאנל איכותי

Featured Replies

פורסם

שלום חברה

אני רוצה לרכוש מסך איכותי סרטים/משחקים עכשיו מה שחשוב לי זה הפאנל לדוגמא S-IPS נורא איכותי אבל יש אותו רק ב 20" אם זה בDELL, ASUS,NEC

עכשיו פאנל כזה כמו שאתם יודעים (ומה שנכתב באתר גם)פאנל כזה לא יכול להיות ב22" (24"יקר מדי )

יש לי 19" ואני רוצה משהו יותר גדול 20" לא מספיק לי פלוס אני רוצה מסך רחב לכן אני שואל אם ידוע לכם על מסך 22" שקיים או שצריך לצאת בזמן הקרוב עם פאנל איכותו התקציב שלי עד 2500 ש"ח .עכשיו אמרו לי בפורום לפני על מסך Philips 200P7ES וגם שבדגם Dell 20 LCD 2007WFP לא תמיד באמת יש S-IPS

עכשיו מסך זה רק במהירות של 16MS ועדיף בהרבה 8MS עכשיו יש דגם Dell 20 LCD 2007WFP שכתוב במפורש שי לו פנל S-IPS וגם חבר שלי רכש אותו והכל היה בסדר.מה יכול להיות שאפילו אם מצויין שזה פנל S-IPS יכול להיות בעצם פנל רגיל

(לא OLED יקח זמן עד שיצא ואם בכלל זה יצליח )אז מה שווה לחכות או שפשוט ללכת על DELL "20

(כתבתי לפני זה בטעות בפורום "במפרטי מחשב")[br]פורסם בתאריך: 19.11.2007 בשעה 09:05:50

מסך : :kopfpatsch:

פורסם

רן, ההודעה שלך קצת מבלבלת זה מה שאני הצלחתי להבין:

* התקציב שלך הוא עד 2500 שח

* אתה רוצה פנל איכותי

* אתה רוצה מסך לפחות 22"

לצערי אין היום בארץ מסך שעומד בכל התנאים האלה.

האפשרויות שלך

1. להגדיל תקציב ולקנות מסך 24" איכותי כמו הדל 2407WFP

2. לוותר על האיכות ולקנות מסך 22" מהפחות גרועים.

3. לוותר על הגודל ולקנות מסך 20" איכותי כמו הדלים או הפיליפס.

4. להחליט שלא לחוצים ולהמשיך לחסוך בתקווה שהלנובו L220X יהיה עם פנל איכותי במחיר שפוי.

פורסם

הלננובו הוא עם פאנל איכותי

פורסם

הלננובו הוא עם פאנל איכותי

כרגע הלנובו הזה נראה יותר כמו פיקציה

פורסם

זה עדין לא אומר שהוא יגיע לארץ ואין טעם להמליץ עליו לאנשים אם הוא לא יגיע.

פורסם

פותח הדיון קודם כל תחליט מה הגודל של המסך שאתה רוצה

חוץ מיזה השימוש זה בעיקר סרטים ומשחקים?

אתה אוהב ליצפות בסרטים ומשחקים באור או חושך?

פורסם

אתה אוהב ליצפות בסרטים ומשחקים באור או חושך?

ממש לא מומלץ לשחק בחושך. זה מאוד מעייף את העיניים. בסרטים זה עוד איכשהו בסדר, כי אתה לא יושב כ"כ קרוב למסך.

פורסם

רן, כל עוד ייבוא הלנובו ימשיך להתעכב, ויש ביכולתך להתאזר בסבלנות ולהמשיך לחסוך מימון, מסך 2407WFP ייתן לך תמורה מעולה לצורך צפייה בסרטים ומהווה השקעה מצויינת לטווח הארוך. 20" רחבים לא ייתנו לך אותו אפקט של הנאה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות

לגבי הצפיה אני רואה בחושך עם אור קצת בצד שזה הכי טוב

עכשיו המסך DELL 2407WFP זהו פנאל S-PVA והוא פחות טוב מS-IPS

עכשיו לגבי הלנובו נראה פחות לשימוש ביתי גם החברה לא כזו מתמחה בייצור מסכים עוד ביתיים מה שכן הוא יעולה 500$ (מה שיש בקישור) אז בארץ (אם הוא יגיע )יעלה פחות DELL בכל מקרה אני יכול לחכות חודש חודשיים

בקשר לתגובה של MAN..זה נכון ה20"מסך רחב נראה ממש קטן וכן אני רוצה משהו לתווך ארוך

נכון ש אני אפשר לדעת אבל אם פתאום יצא מסך עם פלטפורמה מתקדמת כי בנאתיים אף חברה אין תמילה האחרונה בLCD ונראה כי בזמן כמה חברות יוצאות ען מסכים איכותיים כך שיהיה יותר זול בגלל תחרות

פורסם

זה נכון שפנל S-IPS יש לו עדיפות מסויימת על פני VA אבל העדיפות הספציפית הזו (יציבות של צבעים וגאמה בזוויות צפייה רחבות) היא לא קריטית כל כך למשתמש הביתי אלא לתחום ההדמייה הרפואית והגרפיקה המקצועית. מנגד לפנל VA (במיוחד S-PVA ) שבעצמו יש לו זוויות צפייה רחבות הנו בעל יתרון גדול ביכולתו להציג צבע שחור עמוק ולסרטים הדבר מהווה פרמטר חשוב ומניסיוני לא הייתי בוחר לשימוש כזה פנל אחר.

פורסם

לי באופן אישי משהו לא מסתדר במשוואת העלות/תועלת של ה 2407WFP, אני בטוח שהוא מסך מעולה וזו חוויה להשתמש במסך כזה אבל לא נראה לי שה 4" הנוספים מצדיקים מחיר כפול ...

לדעתי, או שתתפשר ותיקח 20" או שתחכה חודשיים שלושה, אני מניח שאחרי חג המולד המחירים ירדו בעולם (וגם בארץ) ואולי אפילו יגיעו דגמים חדשים.

פורסם

השניים מלפני צודקים בהחלט. הכול עניין של החלטה שלך. אני לא (רק בשבועיים שלושה האחרונים חרשתי ולמדתי זאת) מבין גדול בפאנל, הממה... חפרתי וחפרתי וחרשתי ת'אזור מרכז + עם דיוידי נייד עם קטעים של משחקים מפגרים סרטים באיכויות שונות ותמונות של פוטושופ וחיברתי (בחנויות שפויות... היו גם חנויות 'עצבניות') ת'מכשיר למסך בפאנלים שונים וכול מילה מיותרת. מחיר עלות למול תועלת... או המתן לחג המולד או סתם לאמצעי שנה כי כול זמן שהוא לא נתון מראש יוצא ויצא משהו שהוא טוב מקודמו. צא והחלט או המתן ותתבאס בכול ימי ההמתנה. דל 20 פיצוץ פיליפס 20 פיצוץ דל 24 יקר לי כי עוד כמה חודשים אולי יצא... ואח"כ לא יכאב לי להחליף ת'זול (ודי איכותי) ביותר (בעוד שנה שנתיים) משמעותי וכך הלאה והלאה. תחליט ורק תתדאג שהמסך יגיע ויצא מהחנות 'תקין' זה הכי חשוב!

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות

לגבי הצפיה אני רואה בחושך עם אור קצת בצד שזה הכי טוב

עכשיו המסך DELL 2407WFP זהו פנאל S-PVA והוא פחות טוב מS-IPS

עכשיו לגבי הלנובו נראה פחות לשימוש ביתי גם החברה לא כזו מתמחה בייצור מסכים עוד ביתיים מה שכן הוא יעולה 500$ (מה שיש בקישור) אז בארץ (אם הוא יגיע )יעלה פחות DELL בכל מקרה אני יכול לחכות חודש חודשיים

בקשר לתגובה של MAN..זה נכון ה20"מסך רחב נראה ממש קטן וכן אני רוצה משהו לתווך ארוך

נכון ש אני אפשר לדעת אבל אם פתאום יצא מסך עם פלטפורמה מתקדמת כי בנאתיים אף חברה אין תמילה האחרונה בLCD ונראה כי בזמן כמה חברות יוצאות ען מסכים איכותיים כך שיהיה יותר זול בגלל תחרות

טוב אתה רואה בחושך או בלי הרבה אור בדיוק כמוני

במצב כזה ולמשחקים וסרטים אני מאוד ממליץ על האסוס PW201

(לא ליתבלבל אם 201 אחר שלהם)

בזמנו נתתי סקירה על המסך ויש ביקורת בYNET

תגובות: 7,332

דפדפן: Firefox 2.0.0.4

על Windows Vista

[מפרט מחשב]

הראה פרופיל אי-מייל הודעה פרטית (מחובר)

האסוס 201 בבית

« תגובה #59 בתאריך: 1.07.2007 בשעה 23:16:27 »

השב עם ציטוט הודעות כפולות ערוך הודעה

טוב אני מעדכן תדיון כי היה לי מספיק זמן להכיר תמסך

אז קודם כל בעיה אחת שהיתה לי זה להפעיל תמצלמה כי שניסיתי עברתי לויסטה ורק היום ראיתי שיש תוכנה חדשה

בכל מיקרה זה מצלמה מאוד פשוטה שלא מתאימה לאור בחדר שלי שבדרך כלל חשוך וגם שלא אם מנורת 60

במקום 100 שזה אור די חלש

קבלו תמונות כרגע ובאור יום אני יתן תמונות יותר נורמליות -

אחד בחושך ואחד באור כמובן

בכל מיקרה יש בעיה עדין בתוכנה של הPIVOT בויסטה

וחוץ מיזה הבעיה האמיתית היחידה במסך שלא קשורה לתוכנות זה הלחצני מגע שלא מספיק מדויקים אבל עושים תעבודה

למשחקים וסרטים המסך מאוד מומלץ ואיך שהוא מטפל באורות זה מדהים

סוף סוף יכלתי ליראות אפקט של אורות בC3PO ואני מדבר על מלחמת הכוכבים הישן

בסרטים חדישים בכלל

לטקסט המסך בסדר גמור אבל לא מעולה

עריכה יש גם ביקורת בYNET- (לא אני כתבתי בYNET כמובן)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419521,00.html

יש הרבה ביקורות ברשת גם

זה הלינק מהציטוט

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=265922.50

בעניין הגודל זה כן יכול להציק ואתה צריך להחליט אם ללכת על 20 או להגדיל תקציב

למסך איכותי גדול יותר

דרך אגב מנהל הפורום מלכלך על האסוס כי זה מסך גלוסי

ויש אנשים שלא אוהבים מסך גלוסי

הוא גם נישען על ביקורת אחת ברשת שאומרת שהם היו ממליצים על המסך אם לא היה גלוסי

מניסיון שלי המסך מצוין והגלוסי מציק רק שיש אור מספיק חזק

פורסם

יש את ה-ASUS PW201 לתצוגה בבאג בקניון הגדול בפתח תקווה דרך אגב.

עשיתי שם היום סיבוב ומיד אחרי זה לתצוגה של ה-DELL השונים ב-LCDTV (שלמען האמת מפסיקים פעילות ומרכזים הכל תחת המותג notebookclub).

שני המסכים לדעתי מרשימים אבל האסוס היה ממש יוצא דופן בגלל הציפוי הגלוסי שלו ונראה לדעתי מדהים. והיתה הרבה תאורה בחנות ולא הפריע לי (זה המסך של המוכר דרך אגב - הוא עובד איתו).

כרגע אני נוטה לקנות את האסוס (לא מבאג כי הם יקרים ב-600 ש"ח מהכי זול בזאפ).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים