עבור לתוכן

צריך לוח וזיכרון בנפרד

Featured Replies

פורסם

לוח:

אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות:

4 סלוטי זכרון DDR2

תמכיה במעבד p4 3.2ghz

כניסת SATA2

חריץ pci express

שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc]

זכרון:

קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים....

אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי]

תודה.

פורסם

הבעיה עם הדרישה שלך ללוח היא עם המקום ל 4 מודולי זיכרון מסוג DDR2 - בד"כ הלוחות הזולים הם לוחות קטנים יותר, שמאפשרים התקנה של רק 2 מודולי זיכרון. סביר להניח שלוח כזה לסוקט 775 תמצא בסביבות ה 500 ש"ח, ובמחיר כזה כבר עדיף לקנות לוח טוב, כמו ה P35-DS3L של Gigabyte (בתוספת מחיר קטנה יחסית).

בסכום של כ 400 ש"ח ייתכן שתוכל לקנות את ה P5LD2 של ASUS (או אחת מגירסאותיו ה"מוחלשות"), אבל הוא מבוסס על ערכת השבבים 945P, שהיא ישנה יותר. אני כרגע לא יכול לחשוב על לוחות מתאימים אחרים. בכל מקרה, אם אתה הולך על ה P5LD2, תוודא שאתה לוקח את ה rev 2 כך שהוא ייתמוך במעבדי ה C2D של אינטל.

בקשר לזיכרון - מעבד Q6600 עובד ב FSB של 1066MHz, כלומר הזיכרון המינימלי שהוא דורש הוא DDR2 533MHz כדי לעבוד ביחס 1:1. זיכרון של 667MHz אמור לאפשר לך OC לתדר FSB של 1333MHz, אבל אם אתה רוצה יותר מזה, אתה תצטרך זיכרון של 800MHz.

בקשר לכמות הזיכרון - זה תלוי בשימושים שלך - בד"כ 2GB יספיקו לרוב המשתמשים. ב 4GB יעשה שימוש רק במערכות הפעלה שעובדות ב 64 ביט (מערכת הפעלה מבוססת 32 ביט כנראה לא תוכל לנצל נפח זיכרון כזה עד הסוף, ובכלל - חלק מהלוחות היותר ישנים בכלל לא יזהו את כל ה 4GB).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה.

אני יגיד לך את השיקולים שלי:

את המחשב הנוכחי[p4 3.2GHZ לוח ג'גבייט 965P-DS3 ו4 סטיקים של 512] אני נותן לאח שלי.

ואני קונה מחשב חדש כל מה שנחוץ לי זה מעבד [כנראה יהיה q6600] זכרונות [כאמור] ולוח.

עעכשיו לגבי הלוח רציתי לחסוך באופן הבא: ידוע לי שQ6600 יכול לעבוד על הלוח הקיים והP4 יכול לעבוד על לוחות יותר זולים לדוגמא הלוח הזה http://skypc.co.il/sg_product~39255~10~0.htm.

עכשיו השאלה שלי היא האם עדיף להשקיע עוד כ100-200 ש"ח ולקנות לוח חדש כדוגמת אלה שהבאת לי או להסתפק בנוכחי ולחסוך את הסכום?

שוב תודה

פורסם
  • מחבר

~עברו 24 שעות~

סורי אבל אני חייב תשובה דחוף...

פורסם
  • מחבר

אחים שלי עברו עוד 24 שעות וזה דחוף אני חייב תשובה חד משמעית בבקשה...

פורסם

לדעתי, אם כבר יש לך לוח 965P-DS3, אז אני לא חושב שאתה צריך לקנות לוח חדש בשביל ה Q6600 - הלוח הזה הוא מספיק טוב.

עכשו אתה צריך לענות על השאלה - האם אתה מתכנן לשדרג את מעבד הפנטיום 4 בעתיד ע"י החלפת מעבד? אם כן - כדאי להשקיע בלוח טוב בשביל המעבד העתידי. אם לא - אתה כנראה תוכל להסתפק בלוח פשוט. השאלה הבאה היא - מהו התקציב עבור הלוח החדש? אולי כדאי לך בכלל לקנות לוח חדש למעבד החדש המתוכנן (ה Q6600) ולהשאיר את ה 965P-DS3 להשאיר לאחיך עם הפנטיום 4.

תשובה חד משמעית לא תהיה לאף אחד כאן, אלא רק המלצות. אני אישית הייתי מעדיף לקנות לוח חדש מבוסס P35 למעבד החדש, ואת ה DS3 להשאיר עם המחשב הישן, ובעתיד רק להחליף את מעבד הפנטיום 4. אני חושב שאם כבר משקיעים במחשב חדש, אז עדיף להשקיע קצת יותר כסף ולקבל משהו טוב, מאשר לחסוך קצת כסף עכשו, אבל להצטער בעתיד.

רק שיהיה ברור - אני עובד עם ה 965P-DS3 ואני מרוצה ממנו, אז ממנו כנראה לא תתאכזב בעתיד. הבעיה תהיה עם הלוח החדש שתקנה, אם תקנה, למעבד הפנטיום 4 - אתה רוצה לקנות לוח מיושן (כמה דורות אחורה), מה שיכול להגביל אותך בשידרוגיות בעתיד.

בסופו של דבר, ההחלטה היא שלך ושלך בלבד.

פורסם
  • מחבר

לדעתי, אם כבר יש לך לוח 965P-DS3, אז אני לא חושב שאתה צריך לקנות לוח חדש בשביל ה Q6600 - הלוח הזה הוא מספיק טוב.

עכשו אתה צריך לענות על השאלה - האם אתה מתכנן לשדרג את מעבד הפנטיום 4 בעתיד ע"י החלפת מעבד? אם כן - כדאי להשקיע בלוח טוב בשביל המעבד העתידי. אם לא - אתה כנראה תוכל להסתפק בלוח פשוט. השאלה הבאה היא - מהו התקציב עבור הלוח החדש? אולי כדאי לך בכלל לקנות לוח חדש למעבד החדש המתוכנן (ה Q6600) ולהשאיר את ה 965P-DS3 להשאיר לאחיך עם הפנטיום 4.

תשובה חד משמעית לא תהיה לאף אחד כאן, אלא רק המלצות. אני אישית הייתי מעדיף לקנות לוח חדש מבוסס P35 למעבד החדש, ואת ה DS3 להשאיר עם המחשב הישן, ובעתיד רק להחליף את מעבד הפנטיום 4. אני חושב שאם כבר משקיעים במחשב חדש, אז עדיף להשקיע קצת יותר כסף ולקבל משהו טוב, מאשר לחסוך קצת כסף עכשו, אבל להצטער בעתיד.

רק שיהיה ברור - אני עובד עם ה 965P-DS3 ואני מרוצה ממנו, אז ממנו כנראה לא תתאכזב בעתיד. הבעיה תהיה עם הלוח החדש שתקנה, אם תקנה, למעבד הפנטיום 4 - אתה רוצה לקנות לוח מיושן (כמה דורות אחורה), מה שיכול להגביל אותך בשידרוגיות בעתיד.

בסופו של דבר, ההחלטה היא שלך ושלך בלבד.

אני כנראה לא אצתרך לשדרג מעבד בעתיד [לגבי הP4].

עכשיו השאלה שלי היא איזה לוח הכי טוב בעל התכונות שהזכרתי?

הבאתי לינק האם הלוח ששם טוב או שיש טובים\זולים ממנו?

תודה!

פורסם

נראה לי שזה הלוח הכי טוב שמתאים למפרט ביחס לכסף שאתה יכול למצוא שם...

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לגבי הלוח אני אקח את הלוח שמצאתי.

עכשיו לגבי הזכרון למחשב עם הQ6600 כאמור אני רוצה לעשות אוברקלוק עד לכ3.0GHZ,האם אני אוכל לעשות זאת ללא בעיה מיוחדת באמצעות הלוח 965P-DS3 + הזכרונות הללו בעלי תזמונים CL5 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL5D-2GBNQ~15~0.htm

או שמא עדיף להוסיף סכום סמלי ולרכוש את הזכרונות הללו בעלי תזמונים CL4 http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm?

שוב תודה רבה!

פורסם

Q6600 מגיע עם מכפלה 9 ו FSB 1066.. עם כל זיכרון 667 ג'ינרי אתה יכול להגיע ל 3G ביחס 1:1...

קח את הזול יותר...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142

מה אתם אומרים על הלוח הזה?? יש בו 4 סלוטים אבל האם הואתומך בP4????והאם הוא עדיף על הGB שהבאתי???

תודה...

פורסם

אתה רוצה לוח לOC לא?

זה גם צ'יפסט ויה, וגם עם כרטיס מסך OB. וגם תמיכה רק בזכרנות של עד 533.

לא מומלץ בכלל ל OC.

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי בשביל הלוח לP4....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים