עבור לתוכן

שאלה\גילוי|החלפתי בין מודמים נשארתי על אותו חשבון והשתנתה המהירות!?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013.

שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...).

שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר.

013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB.

015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת.

זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON.

לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בשימוש בשם משתמש וסיסמה והשרת של 015!

מה פשר הדבר?

האם אני אוכל לרכוש מודם T1 ולהתחבר במהירות של 20MB!? מה הגבול של זה?

זה ממש ממש ממש מוזר...

פורסם

זה לא מוזר. ככה זה. הגבלת המהירות בכבלים מוגדרת בתוך המודם. HOT מתחברים לממשק של מודם מרחוק ומשנים את ההגדרה הזו, כשאתה עובר חבילה.

אם תקנה מודם בעצמך, לא תוכל לחבר אותו לרשת של HOT, כי הרשת שלהם לא תיתן שירות למודם שלא מוגדר אצלם במערכת.

ולפני שמישהו ישאל, כן - יש שיטות לפרוץ את המודמים האלה, אבל זה מסובך (דורש פעולות חומרה מורכבות, לא רק תוכנה) ולא חוקי (מה גם שהם יכולים לעלות על זה בקלות אם הם מסתכלים בלוגים שלהם), לכן לא נדבר על זה פה.

פורסם
  • מחבר

בהמשך למה שאמרתי, היום גיליתי שאני משתמש בחבילת תשתית של הוט של 750KBS.... כלומר לא של 1.5MBS...

מה פשר הדבר?!

יש רק חבילה אחת, ויש לי 2 מודמים ו2 חיבורים, יש מצב שזה קומבינה? יש מצב שלא אמורים לשלם 2 חבילות אלא רק 2 ספקים לא פעמיים תשתיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים