פורסם 2007 בנובמבר 1817 שנים יש לי כבר כמה שבועות בעיה במחשב...אני יכול סתם לשוטט באינטרנט או להתכתב באיסיקיו ופתאום המחשב קורס ונתקע...שלחתי את המחשב לבדיקה (יש לי אחריות עדיין על המחשב) ונאמר לי שכל הרכיבים תקינים ולא מצאו שום בעיה..המחשב חזר, והבעיה נשארה, למרות שעכשיו בניגוד להתחלה המחשב קורס לי רק כשאני באמצע משחק או כשאני מבצע פעולות יותר כבדות כמו פתיחת קבצים גדולים והתקנות...א. לא נראה לי שהבעיה בכרטיס מסך משום שרק לפני כמה ימים שידרגתי אותו והבעיה עדיין קיימתב. ההשערה שלי היא שהבעיה היא בטמפ'..אולי המחשב מתחמם יתר על המידה..כמה נתונים על המחשב:מעבד E63002 ג'גה זכרון של קינגסטוןדיסק קשיח 250 ג'יגה של WD לוח אם של ג'יגהבייט VIA P4M900 כרטיס מסך 8600GT 512MB הטמפ' של חלקי המחשב:לוח אם- 56דיסק קשיח- 45כרטיס מסך- 56 מעבד- 50חשוב לציין שאלה המעלות במצב רגיל כשאני לא במשחק או מבצע פעולות רציניות..יש המלצות למישהו?..אודה מאוד לעוזרים..
פורסם 2007 בנובמבר 1817 שנים מבחינת טמפ':תפעיל PRIME95 לרבע שעה בשביל לראות אם המעבד מגיע לטמפ' גבוהותתפעיל ATI TOOL\NVIDIA TRAY TOOLS בבדיקת ארטיפקטים בשביל לראות אם הכ.מסך מגיע לטמפ' גבוהות מידי.בקשר לקריסות,אם זה "שלח\אל תשלח" תעדכן דרייבריםאם זה קפיאות תבדוק תקינות חומרה ובעיקר זכרונותאם זה כיבוי תבדוק בעיקר את הספק כוחואם זה ריסטרטים (הפעלה מחדש) תנתח קבצי MINIDUMP בשביל להגיע למקור הבעיה - הסבר מדוייק יש בסטיקי FAQ.
פורסם 2007 בנובמבר 1817 שנים מחבר הבעיה היא קפיאות..והמחשב עבר בדיקה ואמרו לי שאין שום בעיה ברכיבים..אבל אי אפשר לדעת..אולי רוצים להתחמק מאחריות..ותודה אני אנסה את הבדיקות שהצעת
פורסם 2007 בנובמבר 1817 שנים גם במצב של קפיאות לא יזיק לעדכן את כל הדרייברים (כמו שהצעתי במצב של שלח\אל תשלח).בנוסף גם כדאי לנסות לעבוד בלי רכיבי USB בעייתיים כמו אמצעי אחסון חיצוניים, מודם USB וכו' שיכולים אולי לגרום לבעיות כאלה.תראה אם בכל זאת נוצרים קבצים בתיקיה c:\windows\minidump (מה שבדר"כ לא קורה בקפיאות, אבל לא עולה כסף לבדוק).
פורסם 2007 בנובמבר 1917 שנים מחבר בסופו של דבר חיברתי מאוורר חזק והרצתי משחקים..הכל עובד חלק עכשיו..אז זה בעיה של טמפ' גבוהה.. בכל אופן תודה רבה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.