עבור לתוכן

שאלה על ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?

פורסם

תעבור שני ת'רדים אחורה

פורסם

לא יודע מי הכי גרוע וכמה גרועים הגרועים באמת.....בכל מקרה בזק בינלאומי ממש טובים יש להם רוחב פס הכי גדול נראה לי היום לשוק (פר לקוח גם)

ויש להם חיבור קבוע ללא חייגן

פורסם

אני עכשיו בנטויז'ן ובכל מקום שאני שומע שהם הכי גרועים,מה הבעיה איתם לעומת ספקים אחרים? לאן אתם ממליצים לעבור?

זה שטויות של ילדים שלא מבינים כלום !

אל תקשיב לאחרים ,פשוט מאוד.

אתה מחובר בעצמך ומקשיב למה שאחרים אומרים ?

תבדוק לבד מה טוב ומה לא טוב עבורך .

לא שבא לי להגן על נטוויז'ן ,ממש לא ,מעניין לי את ה*** :) אבל אני מכיר את הנושא ואת נטוויז'ן כל כך טוב שזה פשוט אידיוטי לומר את זה.

כל הספקים היום משבשים שיתוף קבצים (גם בעולם דרך אגב) בארץ כל הספקים נותנים שירות נוראי במחלקת מכירות מלבד זאת ,

השירות בנטוויז'ן של מחלקת התמיכה בהחלט יתרון למרות שהורידו את הרמה שהייתה שם לפניי שנים ,מבחינת תשתית יש חברהנ מצויינים עם ניסיון רב שנים

ומניסיון שלי הכי מעט תקלות תשתית !

אני עושה עכשיו בדיוק בדיקה בין אינטרט זנב ונטוויז'ן ואינטרנט זנב יוצאים פחות טוב.

לבזק בנלאומי יש כל מיני סוגים של בעיות ,אבל יכול להיות שהם נותנים חיבוריות טובה גם כן ,

תנסה ותראה.

לדעתי כדאי להתחבר,או לנטוויזן או לבזק בינלאומי , הדבר היחיד שחשוב הוא לא להתחייב יותר מידי על מנת שתוכל לעבור אם לא יהיה לך טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים