עבור לתוכן

חוות דעת על צורב פלקסטור X48!!

Featured Replies

פורסם

אדוסון, צ'מע, PLEXTOR מוציאים עידכוני קושחה כדי לשפצר את הצורב ועצם העובדה שהצורב לא מגיע עם הקושחה העדכנים ביותר לא מוריד מערכו (אני יודע שאתה לא חושב כך, אבל מדבריך השתמע שהוא לא ממש יכול לצרוב 99 דקות).

אני רואה מול הפנים שלי עידכון לגרסאת קושחה שאומרת שהיא נותנת אפשרות לצריב של 99 דקות.

אגב, כיום, אם תקנה את הצורב הנ"ל (48X, Culandur , אנחנו מדברים פה על ה 48X), סביר מאוד מאוד להניח שתקבל איתו את גרסאת הקושחה האחרונה, 1.04.

פורסם

אדוסון, צ'מע, PLEXTOR מוציאים עידכוני קושחה כדי לשפצר את הצורב ועצם העובדה שהצורב לא מגיע עם הקושחה העדכנים ביותר לא מוריד מערכו (אני יודע שאתה לא חושב כך, אבל מדבריך השתמע שהוא לא ממש יכול לצרוב 99 דקות).

אני רואה מול הפנים שלי עידכון לגרסאת קושחה שאומרת שהיא נותנת אפשרות לצריב של 99 דקות.

אגב, כיום, אם תקנה את הצורב הנ"ל (48X, Culandur , אנחנו מדברים פה על ה 48X), סביר מאוד מאוד להניח שתקבל איתו את גרסאת הקושחה האחרונה, 1.04.

למה אתה לא מצרף לינק ?

תן ביסוס למה שאתה אומר !

פורסם

בנוגע למה?

פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה סליחה שאני מתפרץ אבל ;D מבחינתי הדיון סגור כי קניתי היום את הלייטאון X52 ואני מרוצה!!!

פורסם

טוב תתחדש ;D

בחרה טובה הצורב אמור להיות טוב לפי הביקורות.

איך הוא אתה מרוצה ממנו?

פורסם
  • מחבר

את האמת שצרבתי היום דיסק מוגן והוא עבר אחלה וזה כבר התחלה טובה אם למישהו יש אותו אשמח לשמוע תגובות טיפים והצעות וכמו כן ברצוני לדעת איך איכויות הצריבה שלו במהירויות גבוהות!! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים