פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים יש לי את ראוטר של אדימקס AR7024והיום שידרגתי את האינטרנט מ750K ל4מ"בשזה 4M\500Kהשאלה אם הראוטר יחזיק את המהירות הזאת כי אני לא מבין בזה ואני יודע שהוא מיושן יחסית?תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים לא צריכה להיות שום בעיה..אבל בכל אופן,יש לך את הראוטר הזה וכבר שידרגת (בלשון עבר) את המהירות,אז גם אם זה לא יעבוד זה לא ממש רלוונטי כבר נכון?כדי להיות בטוח במאה אחוז פשוט תחכה שהמהירות תכנס לתוקף ותבדוק ב-Speedtst אם הוא מגיע למהירות המובטחת
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר סבבה תודה!ובמידה והמהירות לא תהיה כמו שצריך על איזה ראוטר אתם יכולים להמליץ לי?וד"אשלחתי הודעה למנהל הפורום(Kidney_stonE) שימחק\ינעל את הדיון השני שפתחתי בטעות!
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים תלוי מה התקציב שלך..אבל כעיקרון לינקסיס Wrt54GL מאוד מומלץ פה והמחיר שלו סביר גם כן,לי יש אותו והוא נהדר
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר כן קראתי עליו הרבה דברים בחיפוש קטן שעשיתי עליואבל לפי מה שהבנתי צריך לחבר לו מודם והייתי מעדיף שיהיה בו מודם אתה יכול להמליץ לי על אחד אחר?פשוט חבל לי לפתוח עוד דיון במידה ואני יצתרךושוב תודה רבה לך!
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים לא מכיר ראוטרים עם מודם בתוכם כבר ואני חושב שזה גם בכל מקרה פחות מומלץ או לחילופין יותר יקר למודם+ראוטר ברמה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.