פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות.מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים ההמלצה הכי טובה שלי בשבילך היא שתקנה את הדגם הדק החדש, קוראים לו PSP SLIM והוא דק יותר ושוקל פחות מה-PSP הראשון. בנוסף לכך המחיר של שני הדגמים הוא זהה לכן אין סיבה שלא להעדיף את הדגם החדש על פני הישן. לי אישית אין את המכשיר ולכן קשה לי לתת המלצות נוספות, אני מאמין שיש כמה בעלי PSP כאן בפורום שיוכלו לתת עוד כמה טיפים טובים.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים SMULIKON - הסיבה שכולם לא נכנסים ועונים לך היא בגלל שהיו הרבה תרדים כלליים לגבי הPSP בפורום , ככה שאם תעיף מבט בחיפוש רוב הסיכויים שענו על רוב השאלות שאתה יכול לחשוב עליהן, ואם יש לך משהו ספציפי אתה מוזמן לשאול.אני אנסה לסכם בתור בעלים של PSP מיום ההשקה ושל DS מיציאת הLITE בארה"ביתרונות של PSP:מנגנת סרטים מצויןמסך רחב מצויןגרפיקה לא רעה בכלל במשחקיםספריית משחקים די גדולהחסרונות:זמן סוללה לא ארוך במיוחד (כ3-5 שעות , תלוי בכל מיני גורמים) ככה שאם אין לך נקודת הטענה בטווח שעות הזה - אתה בבעיה - אבל לרוב יש.משחקים בינוניים למדי על פי רוב - בעיקר פורטים ומולטי פלטפורמים , לצערי הרב. סוני בקטע הזה מבחינתי ממש איכזבו - זה נעשה עם העברת פוקוס רצינית ביותר לPS3ליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.