עבור לתוכן

אם אין לי שקית אנטי-סטטית במה אני יכול לשאת לוח אם או כ.מסך?

Featured Replies

פורסם

חוץ מהידיים כמובן במה...? *כותרת*

פשוט אין ברשותי שקית אנטי סטטית

פורסם

בתוך חולצה רגילה מבד..

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה?

המדריכה שלי תהרוג אותי רק שלשום קיבלתי הסמכת A+ ואני כבר לא זוכר..[br]פורסם בתאריך: 18.11.2007 בשעה 11:47:03

רגע... אם אני זוכר טוב אפשר לקחת את זה או בפלסטיק כלשהו או בקרטון
פורסם

קח בשקית רגילה

ואני לא זוכר שדיברו על זה בA+

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאפשר לשים את זה בשקית למה זה נראה לי הלוח ייפגע מESD... אני חושש

חפרו לי ת'מוח על זה...

התחילו לי שאלות בבחינה המסכמת אם אתה רוצה לעבוד על מסך באיזה חור תזיין אותו ועל איזה משטח תשים אותו כל מיני שטויות כאלה... בכל מקרה מתי אתה עשית את הבחינה שלך כי כל חודשיים בערך משנים את נוסח הבחינה לרוב עושים אותה יותר קשה

אבל בפעם האחרונה ששינו הוסיפו Bluetooth וויסטה והורידו את כל הSCSI המסריח הזה וזה עשה לי את הבחינות יותר קלות

פורסם

אם אתה הולך לפי הספר אז צריך שקית מיוחדת וגם צריך כפפות מיוחדות בשביל להרכיב חלקים במחשב

אבל בחיים אפשר לאלתר

פורסם

אתה בטוח שאפשר לשים את זה בשקית למה זה נראה לי הלוח ייפגע מESD... אני חושש

חפרו לי ת'מוח על זה...

התחילו לי שאלות בבחינה המסכמת אם אתה רוצה לעבוד על מסך באיזה חור תזיין אותו ועל איזה משטח תשים אותו כל מיני שטויות כאלה... בכל מקרה מתי אתה עשית את הבחינה שלך כי כל חודשיים בערך משנים את נוסח הבחינה לרוב עושים אותה יותר קשה

אבל בפעם האחרונה ששינו הוסיפו Bluetooth וויסטה והורידו את כל הSCSI המסריח הזה וזה עשה לי את הבחינות יותר קלות

עשיתי תבחינה ב20/7/07 עם הציון הכי גבוהה בקבצוה ;D

וגם לנו היה BLUETOOTH אבל לא היה ויסטה.

בכל מקרה שקית רגילה של סופר לא אמורה לגרום שום ESD למיטב ידיעתי.

אם אתה הולך לפי הספר אז צריך שקית מיוחדת וגם צריך כפפות מיוחדות בשביל להרכיב חלקים במחשב

אבל בחיים אפשר לאלתר

לא משתמשים בשום כפפות,אם כבר משתמשים ברצועת ESD

פורסם
  • מחבר

שונא את רצועת הESD המזיינת הזאת מאיפה משיגים חרא כזה בכלל לא נראה לי שיש את זה בחנות מחשבים

פורסם

פשוט תאריק את עצמך וקח אותו ביד.

באמת שאין צורך להיסחף.

פורסם

שונא את רצועת הESD המזיינת הזאת מאיפה משיגים חרא כזה בכלל לא נראה לי שיש את זה בחנות מחשבים

אין מה לשנוא,כל חנות מוצרי בית סטייל הום סנטר וכאלה אמור להיות,אני הייתי בודק חנויות קטנות ופרטיות.

ואל תקשיב לכל הטכנאים שחשים את עצמם ולא משתמשים,1000 פעמים לא קורה כלום ואז בפעם ה1001 נשרף איזה כרטיס מסך ב3 אלף שקל.

נסה לשאול אולי מישהו עובד במפעל אלקטורניקה ויכול להביא לך.

פורסם

בתוך חולצה רגילה מבד..

:lol: :lol: :lol: אני יוןדע למה אתה אומר את זה :silly::xyxthumbs:

ובטון רציני, לא לוקחים בידיים ולא בשקית סופר או כל שקית אחרת שאינה אנטי סטטית!

או בקופסת קרטון פשוטה או עטופה בחולצה/בד לא גס.

כמו שאמרו, פעם פעמים ואפילו 1000, ופעם ה1001 תהרוג משהו, במיוחד כשיבש בחוץ.

פורסם
  • מחבר

אין מה לשנוא,כל חנות מוצרי בית סטייל הום סנטר וכאלה אמור להיות,אני הייתי בודק חנויות קטנות ופרטיות.

ואל תקשיב לכל הטכנאים שחשים את עצמם ולא משתמשים,1000 פעמים לא קורה כלום ואז בפעם ה1001 נשרף איזה כרטיס מסך ב3 אלף שקל.

נסה לשאול אולי מישהו עובד במפעל אלקטורניקה ויכול להביא לך.

היה לי Asus X850 XT+Zalman VF900

שלושה חודשים אחרי קנייה הוצאתי אותו כדי לנקות אבק כמו תמיד אני בא מוציא אותו מהמארז כמובן בלי wrist strap מנקה מחזיר ופתאום אופס! הפלא ופלא הכרטיס מסך לא פועל וניזוק מESD וכמובן שברוב טיפשותי קניתי את הכרטיס מEBAY האומנם קניתי אותו יד ראשונה אבל אין אחריות

ודרך אגב xVertigo אני לא יודע איזה עיר אתה אבל אני פה בעיר הלחות, כפר סבא (אני יודע שתל אביב יותר לחה) ולא כזה יבש פה תאמין לי אי אפשר להפסיק להזיע

פורסם

עדיף באמת בשקית אנטי סטטית ,תגידו מזה הקורס ה זה A+ ,זה קורס טכנאי מחשבים או מזה ?

פורסם

ההודעות הלא קשורות נמחקו. נא להיצמד לנושא.

פורסם
  • מחבר

אנשים פשוט אל תיקחו את הסיכון פשוט בוא נסכם את הדיון שנהיה מפגר לפני שעוד אנשים יגרמו לי להתפלץ..

[glow=red,2,300]כל מישהו שרוצה להתקין רכיב חומרה או סתם לבדוק מה קורה שם בפנים תשימו את הדבר המזדרגג הזה או שתצטרכו לקנות חדש[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים