פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים http://www.gizmodo.fr/2007/11/17/dessinez_et_jouez_avec_crayon_physics_deluxe.html#more-11090
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים תתפלא אבל כן חשבו על זה קודם.כבר שיחקתי בכמה משחקים כאלה[רק שבמקום הצג מגע משתמשים בעכבר.. לא כזה הבדל גדול]האמת היא שזה די משעמם די מהר.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים הקטע עם ה"פטיש" על הציר והמכונית היה מדהים לחלוטין... כל השאר, כבר יחסית סטנדרטי..
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים גימיק לא יותר מיזה האמת זה דיי יותר מזה... אם היה לי כוח לחפש הייתי מראה לך את הלוח ציור (כמו לוח כיתה גדול כזה..) והתוכנה שפיתחו אליו
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים תיראה אם יצליחו לעשות מיזה צעצוע לא יקר מידי לילדים קטנים זה יכול להצליח מאוד מסחרית אבל אני לא רואה תכיף בזה והצלחה בתחום משחקי הווידיאו זה שזה תוכנה לא אומר שזה חיב לימכר כמו משחק ווידיאו לדעתי כצעצוע זה ימכר הרבה יותר טוב
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים תיראה אם יצליחו לעשות מיזה צעצוע לא יקר מידי לילדים קטנים זה יכול להצליח מאוד מסחרית אבל אני לא רואה תכיף בזה והצלחה בתחום משחקי הווידיאו זה שזה תוכנה לא אומר שזה חיב לימכר כמו משחק ווידיאו לדעתי כצעצוע זה ימכר הרבה יותר טוב זה אמור להיות כלי לימוד לא צעצוע...רואים שאתה לא חושב יותר רחוק מWII שלך...
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בולשיט כלי לימודי זה לא יהיה מסיבה פשוטה שאתה יכול להדגים פיזיקה בכלים אמיתים ובהרבה יותר זול וזה אפילו יהיה תלת מימדי בלי צורך באף מסך וחשמל ותוכנה וזה לא קשור לWII בכלל חוץ מיזה לא חיבים מסך מגע הידית של הWII או עכבר מתאימים לציור פשוט אבל גם לWII לא היתי רוצה משחק כזה דרך אגב סוני מפתחת מוצר דומה בעזרת מצלמה אבל גם לו אני לא רואה ערך גדול במשחקי הווידיאו בגירסתו הנוכחית
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים בולשיט כלי לימודי זה לא יהיה מסיבה פשוטה שאתה יכול להדגים פיזיקה בכלים אמיתים ובהרבה יותר זול וזה אפילו יהיה תלת מימדי בלי צורך באף מסך וחשמל ותוכנה אחד הטיעונים היותר מפגרים ששמעתי.
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים טוב אתה חיב תתוכנה הזאת להדגים פיזיקה ברמה בסיסית ביותר שילדים קטנים לומדים כניראה שעל ניוטון לא נפל תפוח כניראה נפל אליו מסך מגע אם התוכנה הזאת :lol: ברצינות איך תלמד דרך התוכנה הזאת שיהיה עדיף על פתרונות סטנדרטים ?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים משחק נחמד,אבל בDS יש כבר משחק נהדר לילדים (גם אני שיחקתי בו) .DRAWN TO LIFE שמיישם הלכה למעשה ציור על מסך מגע תוך כדי משחק.קישור למשחק-http://www.gamespot.com/ds/adventure/drawntolife/index.html?tag=result;title;0גם בKIRBY ובYOSHI DS יש שימוש דומה להדגמה שנתתם כאן .למקטרגים.עכבר זה לא STYLUS.כמו שלשחק עם PAD או עם מקלדת זה שונה לגמרי.(מה לעשות חשבו על זה קודם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.