עבור לתוכן

מה ההבדל בין fuji s9500 to S9600

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין fuji s9500 to S9600?

פורסם

ה S9600 היא דגם משופר על בסיס ה S9500.

בעקרון זו אותה מצלמה עם מספר שיפורים כגון LCD מעט גדול יותר עם הפרדה הרבה יותר טובה. שיפורים מיכניים ב Command Dial. וגם כמה שיפורים ב metering ובפלאש.

פורסם

מצחיק ש9500 עולה יותר (בד"כ).כנראה בגלל המלאי.

פורסם

ההבדל החשוב ביותר והמשמעותי הוא בפוקוס ב9500 יש בעיית פוקוס חמורה שבגינה הוציאו את ה9600

אני רכשתי את שתיהן והרגשתי בהבדל מייד, ה9600 היא מצלמה מעולה ואני ממליץ עליה בחום רב

אפילו לצלמי אירועים כרזרבית היא מדהימה וכבר עזרה לי באירוע.

פורסם

ההבדל החשוב ביותר והמשמעותי הוא בפוקוס ב9500 יש בעיית פוקוס חמורה שבגינה הוציאו את ה9600

אני רכשתי את שתיהן והרגשתי בהבדל מייד

אתה יכול לפרט יותר? יצא לי לשחק הרבה עם S9500 ולא הרגשתי בבעייית פוקוס כלשהי. יכול להיות שהבעיה הייתה ייחודית למצלמה שהייתה ברשותך?

פורסם

פשוט הפוקוס מהיר יותר ב S9600 יחסית ל S9500.

Changes from the S9000 to the Fuji S9100 include a slightly larger 2-inch LCD display with double the resolution at 235,000 pixels (which also makes the camera just a scant three grams heavier); the i-Flash metering functionality we've seen previously on the FinePix F30 and S6000fd models; improved autofocus performance; new image processing algorithms that are said to offer better resolution and sharpness; and the addition of Fujifilm's Hyper Utility Software HS-V2 (version 3) to the product bundle.

Fujifilm intelligent flash system

Another important improvement can be found internally. Digital compact cameras often have problems with the focus in low light circumstances. Fujifilm has devised new algorithms as a result of which the speed, in regards to the predecessor, should have become no less than 40% faster. Also new is the intelligent flash system (called i-Flash), which has been built in the Fujifilm FinePix S9600. The FinePix S6500fd also has such a system and it ensures very balanced flash photography. How and if Fujifilm's flagship Megazoom camera has pleased us, is to be read in the following Fujifilm FinePix S9600 digital camera review.

http://www.letsgodigital.org/en/camera/review/134/page_1.html

פורסם

צילמתי שנה עם S9500 ואני לא זוכר אף פעם שזה הפריע לי

פורסם
  • מחבר

אני רכשתי את שתיהן והרגשתי בהבדל מייד, ה9600 היא מצלמה מעולה ואני ממליץ עליה בחום רב

אפילו לצלמי אירועים כרזרבית היא מדהימה וכבר עזרה לי באירוע.

אתה יכול בבקשה להרחיב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים