עבור לתוכן

[עזרה] כרטיס מסך-דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום

תראו לפני שנה בערך קניתי כרטיס מסך חדש

חיברתי אותו והכל ניסיתי להתקין את הדריבר לפי החוברת התקנתי את החלק הראשום והיה כתוב לי אם אני רוצה לכבות את המחשב מחדש בחוברת היה כתוב לי ללחוץ כן בקיצור נכבה ונדלק ואז אחר כך כתוב בחוברת של הכרטיס יעני של הדרייבר ללחוץ על התקנה ואז זה יתקין את החלק השני של הדרייבר טוב אני נכנס וזה עושה את אותו דבר כאילו לו התקנתי את החלק הראשון כאילו אני צריך לחזור על הכל מחדש כך עשיתי איזה 3 פעמים[וכל פעם זה מכבה מחדש]

טוב עברה שנה עכשיו אני רוצה לחזור לשחק

אבל אני לא יכל לשחק כי זה כאילו לא קולט את הכרטיס מסך החדש יעני זה שקניתי כאילו אין אותו זה קולט רק את הכרטיס מסך המובנה שהוא גרוע...

אז כאילו בתוך המחשב יש לי כרטיס מסך בסדר אבל זה לא קולט אותו כי הדרייבר לא עובד

מה שאני רוצה אם מישו יכל לעזור לי או להביא לי דריבר להורדה כי אולי הבעייה היא בדיסק

השם של הכרטיס מסך הוא:

TORNADO GeFORVE MX

של חברת inn03D ו nvidia

תודה מראש...

פורסם

ברוך הבא לפורום (:

תקרא את החוקים ותשנה את הכותרת בהתאם, שתיהיה קצת יותר אינפורמטיבית ושאנשים יבינו על מה מדובר ישר על ההתחלה.

לעניין...

בלוחות בעלי כרטיס מסך אונבורד שמשלבים כרטיס מסך בחריץ הרחבה, האונבורד צריך להתבטל אוטומטית, אם זה לא המצב אצלך, זה חריג, אבל ניתן לבטל את הכרטיס המובנה בביוס בלי שום בעיה.

אם תרשום במדוייק מה הדגם של הכרטיס מסך נשמח לתת לך לינק להורדת הדרייבר, אבל לצערי מה שרשמת זה לא מידע מספק.

יהיה מעולה אם תוכל לצרף תמונת מסך (ב-JPG, דרך "אפשרויות נוספות" במסך התגובה) של "מנהל ההתקנים" בוינדוס שלך, שנוכל לראות איך הדרייבר של הכרטיס מסך מופיע אצלך.

רועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים