עבור לתוכן

כרטיס מסך מסדרת 3870 איזה יצרן עדיף ? (מעמוד 2 )

Featured Replies

פורסם

ה2600 בכוח של ה8600 GT (בערך) אז תעיף אותו מהרשימה.

אם זה 3850 VS 2900

הייתי לוקח 3850. הוא עדיף בהרבה.

היה מקום אחד שראיתי אותו ב1000 שקל - ממש משתלם.

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה על תגובתך.

כרגע המצב הוא לכיוון ה 3870 של POWER COLOR כי הוא בא עם GDDR4 וכל שאר החברות עם 3.

יש הבדל משמעותי בין היצרנים של ATI ?

power color

Gecube

Sapphire

דווקא הפחות ממותגת (power color) נותנת זיכרון טוב GDDR4 בהשוואה ל2 האחרות.ואני מדבר על כרטיס עם 512 מגה ב 1380 ש"ח.

פורסם

1380

משוגע עדיף אם כבר 8800GT שעולה 1400 המחיר הנמוך ביותר (או אם תרצה 1399)

אם אין לך את ה 1400 או אם אתה רוצה לחסוך קח את ה 3870 ב 1,297 שקל בFOX

פורסם
  • מחבר

עשיתי סקר קטן..וידוע שה GT הוא דגם מוחלש של ה 8800.אז למה לקחת אותו ולא את הסדרה החדשה של ATI

8800 מוחלש לעומת 3870 עם GDDR4 - אני לא ממש השוואתי ביצועים אבל הגיון אומר לקחת דגם ביניים טוב מאשר דגם גבוה מוחלש.

וה 3870 הוא לא דגם ביניים אלה המחליף של ה 2900.

כרגע אני עובד עם XP ואני לא מתכוון לעבור לויסטה בקרוב.אז לדעתי הכרטיסים האלה יהיו ממש חזקים.

פורסם

עשיתי סקר קטן..וידוע שה GT הוא דגם מוחלש של ה 8800.אז למה לקחת אותו ולא את הסדרה החדשה של ATI

8800 מוחלש לעומת 3870 עם GDDR4 - אני לא ממש השוואתי ביצועים אבל הגיון אומר לקחת דגם ביניים טוב מאשר דגם גבוה מוחלש.

וה 3870 הוא לא דגם ביניים אלה המחליף של ה 2900.

כרגע אני עובד עם XP ואני לא מתכוון לעבור לויסטה בקרוב.אז לדעתי הכרטיסים האלה יהיו ממש חזקים.

איפה עשית את הסקר הקטן הזה?

אתה בסדר? ה8800GT יותר חזק מה8800GTS הוותיק ומתקרב ל GTX

הם קראו לו 8800GT כי הם מתכוונים להוציא דגם חדש של GTS שיהיה 55NM בליבת ה G92 במקום ליבת ה G80

פורסם

כאחד שיש לו את ה 8600GTS אני מציע לך לא ליקנות אותו , אולי הכרטיס מסוגל להריץ מישחקים חדשים על הגדרות ביונוניות-גבוהות אבל עם מיסתכלים על המחיר ביחס לביצועים הוא פשוט לא שווה את זה

פורסם

לדעתי אפשר לסכם שאם יש לך 1400 שקל ל-8800GT אז תקנה אותו, ואם פחות אז תקנה את ה-HD3870 הכי זול שתמצא.

פורסם

יש Post עצום מקיף ונרחב על ה GT פה בדף הראשון

כמו שנאמר עם הוא לא היה שווה לא היו כל כך הרבה דיונים עליו

תקרא ותחליט.

אני מסכים ב 1400 שקל אין סיבה לא לקחת את ה GT (פרט לזמינות בעייתית כרגע)

the Z-Guy

פורסם
  • מחבר

אז למה הוא יותר זול מה 8800 ה"רגיל".אני לא בא להתווכח איתך מי יותר טוב או לא.

http://www.nvidia.com/page/geforce8.html

מצאתי את זה וזה אומר שהוא יותר טוב מה GTS כמו שאתה אומר.אבל אותי מרתיע סדרת 88XX בגלל צריכת ההספק והחום שהם פולטים.אני מוכן לוותר על ביצועים

גבוהים אבל שהמחשב יהיה קר ולא כמו ה 8800.הבנתי ש ATI הפיקה לקחים מסדרת 29XX והדור הבא עובד בטכנולוגיה שונה.אנוידיה לעומת זאת משיקה את כל

הדברים החדשים רק בסדרה הבאה 9800.וכרגע היא עושה סדרת ביניים ל 8800.לפחות לפי הבנתי.

פורסם

אז למה הוא יותר זול מה 8800 ה"רגיל".אני לא בא להתווכח איתך מי יותר טוב או לא.

http://www.nvidia.com/page/geforce8.html

מצאתי את זה וזה אומר שהוא יותר טוב מה GTS כמו שאתה אומר.אבל אותי מרתיע סדרת 88XX בגלל צריכת ההספק והחום שהם פולטים.אני מוכן לוותר על ביצועים

גבוהים אבל שהמחשב יהיה קר ולא כמו ה 8800.הבנתי ש ATI הפיקה לקחים מסדרת 29XX והדור הבא עובד בטכנולוגיה שונה.אנוידיה לעומת זאת משיקה את כל

הדברים החדשים רק בסדרה הבאה 9800.וכרגע היא עושה סדרת ביניים ל 8800.לפחות לפי הבנתי.

אם אתה מוכן לוותר על ביצועים \אין תקציב לך על ה 3780 מומלץ אבל אם יש תקציב לך על ה 8800GT

לחזור על עצמי שוב?

פורסם
  • מחבר

קראתי עכשיו על ה GT והוא כרטיס מצויין.אם הוא יהיה זמין בקרוב אני אמתין עם הרכישה שלי.

מישהו מעריך איך הוא יהיה מבחינת טמפרטורה???

אני הייתי בטוח ש GT אומר סדרה מוחלשת מהרגיל - לא סדרה חדשה.

פורסם
  • מחבר

ה GT תומך ב HDMI ? ובא עם מתאם או שזה יחודי לכרטיסים של ATI.

HDTV כתוב שיש לו.אבל האם הוא מוציא החוצה דרך מתאם?.לא מצאתי שכתוב HDMI במפרטים שלו.

הנה הסוג של המתאם : HDTV adapter

פורסם

כל הכרטיסים של ATI וNVIDIA מהסדרות החדשות תומכות בHDMI לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים