עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

שאלה למשתמשי winfax

Featured Replies

פורסם

יש לי את התוכנה symantec winfax pro 10.02 ואני מאוד מרוצה ממנה, היא נוחה ויעילה מאוד.

הבעיה היא שהתוכנה הזו לאחר התקנה זוללת (או יותר נכון מחסלת) את הזיכרון. ואני מדבר על זה שהיא מוסיפה service אחד ועוד 2 ישומים שרצים כל הזמן ברקע. בנוסף אם לא מגדירים לתוכנה שלא תענה לכל שיחת טלפון כשיחת פקס היא מעלה עוד תכונה לזיכרון שיושבת על הקו ועונה לשיחות נכנסות.

אז ככה..

אני משתמש בתוכנה הרבה פעמים אבל כמובן שאני לא משרד ואני לא צריך שהתוכנה תענה לי לכל השיחות הנכנסות אז ביטלתי את הדבר המעצבן הזה. גם את הservice של התוכנה ביטלתי וזה לא מפריע לי לפעילות תקינה של התוכנה, מה שנשאר זה שני הישומים הקטנים שרצים ברקע ועדיין לא הבנתי את מטרתם.

את הראשון שבהם wfxswtch.exe הורדתי מהזיכרון וזה גם לא מפריע לי לעבוד עם התוכנה, הוא פשוט חוזר בכל פעם שאני מריץ אותה וזה כבר לא מפריע לי.

אבל הבעיה היא עם הישום שנקרא wfxsnt40.exe ברגע שאני סוגר את הישום הזה אז כשאני מנסה להפעיל את תוכנת הפקס המחשב נתקע ברגע שהוא מנסה לאתחל את המודם (ואני מדבר על כך שאני פשוט מריץ את התוכנה ובלי לעשות שום דבר היא תוקעת את המחשב במצב שמחייב לעשות ריסט). אני לא יודע אם זה קשור למודם שיש לי או לתוכנה עצמה, לכן אני מבקש ממי שיש לו את התוכנה אם הוא יכול לבדוק האם גם אצלו קוראת התופעה הזו שהתוכנה תוקעת את המחשב אם סוגרים לה את הקובץ הנ"ל.

תודה מראש..

פורסם

למה שלא תשתמש בתוכנת הFAX שבאה עם ה XP ( אם יש לך) היא לא מכבידה על הזכרון ורצה ב"שקט" על המחשב

פורסם
  • מחבר

שאלה טובה..

את תוכנת WINFAX של symentec אני מכיר כבר הרבה זמן והתרגלתי אליה.

אף פעם לא חשבתי למצוא אלטרנטיבה אחרת אליה.

אולי זה באמת רעיון טוב להשתמש בתוכנת הפקס של XP. אני צריך לנסות כדי לדעת.

בכל אופן לא מפריע לי להשתמש בwinfax פשוט השאלה ששאלתי עדיין מטרידה אותי במקצת ואני עדיין מחכה לתשובה מישהו שמשתמש בה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.