פורסם 2008 ביוני 2017 שנים התקנתי והמשחק עובד שיחקתי תשלב הראשון אבל כשהוא מגיע לשלב השני ב LOADING הוא עושה שגיאת שלח אל תשלח ויוצא מהמשחק מה זה יכול להיות ואיך פותרים את זה?
פורסם 2008 ביוני 2217 שנים אין מספיק פרטים בשביל לעזור לך. נסה לבדוק שכל הדרייברים מעודכנים ויש מספיק מקום בדיסק.אל תתיאש, בניגוד למה שמנהל הפורום אמר לך, זה משחק מדהים. מבחינתי רק שלא יגמר.
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים דרייברים עידכנתי השאלה אם אני יתקין תמשחק מחדש זה יכול לפתור תבעיה? כי ההתקנה שלו איזה שעתיים
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אין בעיה להריץ אותו יש לי 1 וחצי זיכרון ו GTO 16 צינורות אוברקלוק זה מריץ תמשחק מצויין אבל זה יוצא השלב השני זה באג
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים סיפור מעולהגרפיקה סבבה משחקיות סטייל הסרט HIT והמשחק GTAשליטה מעולה תחת השלט של Microsoft (שלט 360 למחשב)פשוט כיף חוץ מהעיניין של ההחברים שדופקים אותך למות ולא לתת לך את "המנה"
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים למה הוא לא עובד לי? ניסיתי לעשות לו ריפייר אבל עדיין אותה בעיה מה לעשות למחוק אותו וזהו?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים נתקעתי בשלב הזה שתופסים אותם המאפיה במגרש גרוטאות ואז מביאים את אישתו והבת שלו והורגים את האשה ואז זורקים את הילדה לבור ואז מגיע טרקטור ענקי כזה שמנסה לדרוס את הילדה ואז יש הוראה שצריך לירות בנהג ואני יורה בחלון ובשמשה הקידמית והנהג לו מת ואז בסיבוב השני הוא דורס את הילדה והכל מתחיל מחדש ואין לי מושג איך לעבור את השלב הזה. מישהו יודע?
פורסם 2008 ביוני 2517 שנים תפגע בחלון הצד של המשאית וגם תסמן עם "2" לשותף שלך לפגוע בנהגתודה ניסיתי, אבל אם הצלחת אז כניראה זה זה. אני אתן עוד ניסיון...
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים שלום חבר'ה אני צריך את עזרתכם אני בשלב במשחק שאני צריך להגן על הילדה ושתינו בתוך בור ולא הבנתי מה אני צריך לעשות כי אי אפשר לצאת מהבור ואז הוא הורג את הילדה אז מה עושים שם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.