עבור לתוכן

Kane & Lynch: Dead Men - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

מנהלים אני חושב שזה יותר מתאים למשחקים תכול להעביר בבקשה?

• תגובות 122
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קודם כל זה משחק ממש טוב :) סיימתי אותו ביום וחצי

יש לי

asus maximus formula

ddr2 800 2gb

8800gts 512 oc

q6600

lcd 19''

ואני מריץ הכל על הכי גבוה עם כל הפילטרים עד הסוף רץ חלק!

אז מה שתבדוק זה דריבריים של כרטיס מסך , ציפסט , תתקין מחדש תמשחק , תתקין מחדש DIRECTX

ונסה שוב תגיד לי אם זה עבד לך

פורסם

מלך...עשיתי את מה שאמרתה לי לעשות וזה עובד..!!!!!

פורסם

מישהו יודע איך פותרים את הבעייה של חוסר הדיבוב בסירטונים?! אני לא שומע אותם מדברים. ניסיתי את כל שלושת האופציות בתפריט בחירה של המשחק והדרייברים מעודכנים, מה עוד זה יכול להיות?

פורסם

תסיר ותתקין את הכרטיס קול אם יש לך , אם זה מובנה תתקין את מהדריבריים של הלוח אם דרך האתר של היצרן,

לך לDIRECTX להגדרות ב START RUN

DXDIAG

לך ללשונית SOUND תעשה טסט שם , יש לך גם באותו חלון מן בר כזה תבדוק שזה עד הסוף FULL ACCELERATION.

תנסה את זה

פורסם

לכל אלה שנהנו מהמשחק,

אחי הקטן שאל איך המשחק ורציתי לשאול אתכם (אם תוכלו להמליץ לו)

הוא חובב משחקי פעולה ממבט שלישי ומכור לביוהזרט5 -RE4

הוא לא אוהב שוטרים עמוסים באקשן .

נראה לכם שהוא יאהב את המשחק?

פורסם

כן.

אבל חייבים להבין את תרחיש הארועים כי אז זה הרבה יותר מאגניב ואתה מרגיש קול כזה...

אני ממש אהבתי את המשחק, למרות שהוא קצר, ולמרות שהמערכת יריות בינונית, לא יודע, הוא כיפי כזה...

אמור ליהיות גם מולטי מצויין אבל לא בדקתי אותו (מסיבות ברורות), אז גם אורך החיים אמור ליהיות סבבה.

עוד משהו חשוב זה על איזה מחשב אתה משחק אותו ? אני למשל הרגשתי שיהוקים בחלקים מסויימים במשחק בגלל המעבד המטומטם שלי (P4).

קיצור משחק ממש יפה.

עוד משהו קטן שנזכרתי עכשיו, בן כמה אח שלך ? לא הייתי ממליץ אם הוא מתחת לגיל 11, גם כי המשחק טיפה קשה (נפשית)

בחלקים מסויימים וגם כי הוא לא יבין הרבה מהעלילה.

פורסם

אחי ה"קטן" כבר אחרי צבא :)

תודה.

נראה לי שאביא לו את המשחק הזה

פורסם

זה באמת משחק טוב עם עלילה לא רעה.. יש בו קטעים קשים גם מבחינת משחקיות ובאמת גם מבחינה נפשית אם ממש מגזימים ונכנסים לזה

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

צריך למחוק את מה שרשם דובי זובי בהודעה השניה!!! חבל זה נותן רושם שלילי על המשחק :);)

סתם אני צוחק כל אחד והדעה שלו וזה בסדר.... :xyxthumbs:

סימתי את המשחק קצת באיחור (כהרגלי) אבל היה שווה לחכות לבקר הXBOX 360 שקנתי.. זה פשוט הגביר את תחושת ההנאה מהמשחק-סרט :silly:

המשק ממש לא בינוני כמו שכמה אמרו פה. גרפיקה מעולה סאונד ממש מהנה (במיוחד למי שיש כרטיס קול של Creative X-FI).

העלילה היא החלק שנותן הכי הרבה צבע למשחק. הרגשה שאתה בתוך סרט אמרקאי מלא אקשן שמוביל אותך לשלבים מתפתחים כמו שלב הבית הסוהר שאני הולך להוציא חברים בשביל עזרה או השלב שבו הם הרגים את אישתו. סוף כל סוף קצת דרמה במשחק אקשן. שלא מחייב סוף טוב הכול טוב "והם חיים באושר ואושר עד ..."

וזה דווקא מה שהכי אהבתי במשחק את הרעיון של בואו נשחק ונראה שגם שהסוף לא צפוי אפשר להנות ממשחק.... :):yelclap:

אמממ...

ממשק הירי באמת צריך עוד קצת ליטושים אני לא יודע איך זה בעכבר\מקלדת. אבל בשלט זה ברמת קושי מצוינת..

אני גם חושב כמו שכבר נאמר פה שהיה אפשר להשקיע יותר בממשק הירי מאשר פיתוח של סביבה חדשה (ג'ונגל).

למרות שהסביבה לא יצא להם רעה בכלל!! (אני אהבתי).

הרעיון של האדרנלין ממש עדיר ומרענן. גם הרעיון ששני שחקנים יכולים לשחק נשמע מצוין למרות שלא נסיתי...

מומלץ בחום לכל אוהבי משחקי העלילה...

ציון אישי שלי:

10\7.5

רק בגלל ממשק הירי ושהוא קצר..

אם והחברה היתה מתעקבת אליו עוד מעט (חודשים שלוש) היה יוצא יותר טוב מטוב כי טמון המון פוטנציל במשחק שלא מומש עד הסוף!!

פורסם

רק רציתי להגיד שזה משחק נהדר ואני מאוד נהנה מהעלילה, אני עכשיו בשלב של הג'ונגל ברמת קושי בינונית (קודאין) ;)

פורסם

אכן משחק מצויין, אבל זה עיניין של טעם ,אני סיימתי אותו פעם אחת ולא נגעתי בו יותר, זאת כנראה הבעייה שלו. :-\

פורסם

ואני לא יודע מה הכוונה, אני סיימתי את AC למשל ולא נגעתי בו עוד והוא היה משחק מצוין. :s05:

אוקיי גמרתי את המשחק היה סוף הדרך אהבתי את הסוף! (:

פורסם

ואני לא יודע מה הכוונה, אני סיימתי את AC למשל ולא נגעתי בו עוד והוא היה משחק מצוין. :s05:

אוקיי גמרתי את המשחק היה סוף הדרך אהבתי את הסוף! (:

רק שתדע שיש למשחק שני סופים, הסוף הרע והסוף העוד יותר רע ::) (במשימה הלפני האחרונה, כשאתה צריך להחליט אם לעזור לחיילים שלך או לברוח ולנטוש אותם)

פורסם

כן אני יודע.. בהתחלה בחרתי במסוק ואח"כ הבנתי אז עשיתי שוב את כל השלב ובחרתי בסוף להשאר. אז גמרתי בשתי הדרכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים