עבור לתוכן

Kane & Lynch: Dead Men - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

בעע לא אהבתי בכלל, ניסו לעשות כזה היטמן משופר אבל ממש ממש לא הצליחו.. hitman bloodmoney הרבה יותר טוב..

הגרפיקה לא משהו.. אין AA דרך המשחק ודרך הדרייברים של NVIDIA אין אפשרות להפעיל.. :-\

משחק פשוט דפוק.. מה זה הדבר הזה שהשחקן חוטף כדור

נותנים לו מכה על הגב והוא פתאום ממשיך כאילו לא קרה כלום?

הסאונד דיי טוב, כמו ב medal of honor יש חלוקה טובה בין הרמקולים

אבל שומעים כזה הד כל הזמן וכאילו ניסו ללטש את הסאונד יותר מדי ומה שיצא להם זה סמטוחה גדולה

אפשר להשוות את המשחק הזה לגרפיקה של STRANGLEHOLD רק שפה היא פחות טובה, אפשר להגיד אפילו הרבה פחות טובה

לא הבנתי ממה אתם מתלהבים.. לא נראה לי שאני אמשיך לשחק במשחק הזה

איזה חכם אתה :silly:

אפשר להפעיל AA דרך המשחק עד X8

דבר שני סה לא נותנים לו מכה בגב הוא נותן לו משחכ כאבים (אספירין-סם) ואחרי שאתה מת והוא נותן לך הרבה אתה מת ממנת יתר :hat:

סה"כ משחק טוב

• תגובות 122
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע מה אתם מתלוננים....

משחק נחמד מאוד לעביר תזמן... והעלילה מאוד יפה..

עכשיו הגעתי לשלב של הג'ונגל ויצאתי כי אני עייף מלשחק כבר....

אגב אני קרוב לסיום? יש הרבה אחרי הג'ונגל כי שמעתי שהמשחק קצר?

פורסם

איזה חכם אתה :silly:

אפשר להפעיל AA דרך המשחק עד X8

דבר שני סה לא נותנים לו מכה בגב הוא נותן לו משחכ כאבים (אספירין-סם) ואחרי שאתה מת והוא נותן לך הרבה אתה מת ממנת יתר :hat:

סה"כ משחק טוב

בטוח שאפשר? כי חיפשתי בהגדרות VIDEO ולא מצאתי AA..

מצאתי רק את ה bilinear, anisotropic וכל אלה

פורסם

אתה צריך ללחוץ MORE ... לא זוכר תהמשך ויש יש רזלו' וכל השאר

פורסם

בעע לא אהבתי בכלל, ניסו לעשות כזה היטמן משופר אבל ממש ממש לא הצליחו.. hitman bloodmoney הרבה יותר טוב..

הגרפיקה לא משהו.. אין AA דרך המשחק ודרך הדרייברים של NVIDIA אין אפשרות להפעיל.. :-\

משחק פשוט דפוק.. מה זה הדבר הזה שהשחקן חוטף כדור

נותנים לו מכה על הגב והוא פתאום ממשיך כאילו לא קרה כלום?

הסאונד דיי טוב, כמו ב medal of honor יש חלוקה טובה בין הרמקולים

אבל שומעים כזה הד כל הזמן וכאילו ניסו ללטש את הסאונד יותר מדי ומה שיצא להם זה סמטוחה גדולה

אפשר להשוות את המשחק הזה לגרפיקה של STRANGLEHOLD רק שפה היא פחות טובה, אפשר להגיד אפילו הרבה פחות טובה

לא הבנתי ממה אתם מתלהבים.. לא נראה לי שאני אמשיך לשחק במשחק הזה

לפי התמונה שלך האופציות הגראפיות בכלל לא על הכי גבוה,ובטח שיש AA במשחק,תראה למשל את התמונה שאני שמתי פה

ההד הזה בסאונד זה בדרך כלל במקומות סגורים וזה אחלה כי זה ממש יוצא מציאותי

[srdhaw2.th.jpg

פורסם

אוקי, סיימתי אותו, סוף מטומטם... לא מבין מה בכלל אתה אמור ליבחור, יש רק אפשרות אחת..

ד"א, אם אתם מדברים על הגרפיקה, אצלי פועל על מקסימום עם 4 AA ו 8AF חוץ מה דייטל LEVEL שזה LOW

בגלל המעבד אבל רואים מצויין..

שמעו, לפי דעתי זה משחק שווה ליקנות ! תחשבו איזה מאגניב זה ברשת, ראתי תמדריך לרשת וזה ניראה ממש טוב !

הבעיה שכל משחק היום עולה 200 שקל, אולי ביד שנייה או מאיזה חבר, כי בלי המולטי אורך החיים של המשחק הזה הוא 6 שעות בלחץ...

פורסם

חבר'ה אני חושב שאני בסוף תראו אני בקטע הזה:

http://www.2send.us/uploads/8741595e56.jpg

עכשיו מה אני עושה פה? שהוא מסיים לדבר הם פשוט מחוררים אותי? ולינץ הזה לא עושה כלום... למישהו יש טיפ מה עושים בקטע הזה?

אני פשוט מת לא מצליח לעשות דבר? תודה לעוזרים :)

עריכה: עברתי.. הייתי פשוט צריך לפוצץ תפצצה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 24.11.2007 בשעה 18:14:29

נתקעתי....

מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה למטוס שאני עוקב אחריו עם הג'יפ והמכונת יריה?

איך עוצרים אותו לפני שהוא ממריא? וגם נגמרים לי הכדורים? מה עושים?

פורסם

אתה צריך לירות לו במנועים...

עדיף לירות בו גם לפני שהוא מתחיל להמריא..

תחזור ותגיד מה אתה חושב על הסוף...

פורסם

סיימתי את זה הרגע.......

WOW איזה סוף מטומטם.... למה הוא נטש את לינץ ככה? ולמה הבת של שונאת אותו? אפילו שהוא רוצח הוא הציל אותה...

סוף מבאס ומראה סימן להמשך חושבים ככה?

חחח אתם לא תאמינו אבל נהנתי מהמשחק הזה יותר מ- CRYSIS כי קרייסס רץ אצלי בקירטועים על היי ועל מדיום לא שווה לשחק.

יאלה נתחיל לשחק ב- BlackSite Area 51 :)

ותודה אחי.

פורסם

יש 2 סופים הסוף לבחור לברוח ולהשאיר את החברים שלך מאחורה או ללכת ולהציל אותם בשביל לברוח צריך להתקרב למסוק ובשביל להציל את החברים שלך צריך לרדת למטה לצד ימין ואז תיהיה אפשרות ללכת לכפר ולהציל אותם אותם ושם המשחק עוד קצת ממשיך יריות ובלאגן עד שמגיעים לסוף שבו הבת של קיין מתה

פורסם

בעעעעעעע שתי סופים מעפנים..

חבל שהמשחק כזה מעפן בסוף ובגלל שתי הסופים האלה לא יהיה משחק המשך זה בטוח :kopfpatsch:

פורסם

קבלו איזה באג.. LYNCH הזריק לי אנדרנלין וכשהתעוררתי הייתי בתוך המדרגות.. ואי אפשר היה לצאת הייתי צריך להתחיל את כל הקטע מהתחלה >:(

[attachment deleted by admin]

פורסם

הגעתי לשלב הזה בג'ונגל איפה שצריך להגיע לאיזה בקתה כזאת מעץ בלי שהם יספיקו לירות זיקוקים לאוויר משהו כזה

וזה קששההה!

איך עווברים את זה? צריכים להתגנב או מה,כי יש שם המון חיילים וזה קשה להתגנב ככה :P

פורסם

תעלה תמונה... ותנסה בד"כ לתת ל 2 אנשים להתמקם טוב ושאחד יבוא אחרייך, ככה הכי טוב...

פורסם

סיימתי עם הסוף שהוא בורח

לא ראיתי איפה יש עוד אפשרות.. זה הראה לי רק את המסוק

עכשיו סיימתי גם עם הסוף השני, בסוף השני אומרים חבל שלא לקחת את המסוק וברחת..

2 הסופים מעפנים כמו שאמרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים