עבור לתוכן

Kane & Lynch: Dead Men - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אהה הבנתי תודה אחי..

אני כבר בשלב 3 .....

ספוילר:

שיורים באישתי ואז אני הורג שם את חלק מהאנשים ומגן על הבת שלימהם.. שהיא נמצאת בבור כזה עכשיו.. אחר כך.. יש קטע שאני אומר לה תברחי תברחי כי בא טרקטור מה עושים? איך אני מחסל תטרקטור הזה? זה קטע ממש קשה אני מחורר אותו לא קורה כלום?

תודה לעוזרים :)

• תגובות 122
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה הבנתי תודה אחי..

אני כבר בשלב 3 .....

ספוילר:

שיורים באישתי ואז אני הורג שם את חלק מהאנשים ומגן על הבת שלימהם.. שהיא נמצאת בבור כזה עכשיו.. אחר כך.. יש קטע שאני אומר לה תברחי תברחי כי בא טרקטור מה עושים? איך אני מחסל תטרקטור הזה? זה קטע ממש קשה אני מחורר אותו לא קורה כלום?

תודה לעוזרים :)

תהרוג את הנהג :silly:

פורסם

חכה חכה 2 שלבים אחרי זה, תיראה באמת מה זה קשה, ותיצבעו ספויילרים בצהוב, אפשר בטעות ליקרוא את זה..

שמעו, המפתחים עשו טעות איומה !!!

הם בנו עוד סביבה שלמה !! אני לא אגלה איזה בשביל לא להרוס אבל זה בעצם ב : פאקינג ג'ונגל !

פשוט טעות איומה שהשקיעו עוד כל כך הרבה משאבים כדי לנסות לעשות שינוי במקום להשקיע בסביבה הקיימת, או לשפר

את המערכת יריות.. ד"א שהסביבה החדשה ניראית פשוט איום ! איזה טעות הם עשו !! כאילו לקחו את הגרפיקה של

המשחק שנתיים אחורה...

פורסם

חכה חכה 2 שלבים אחרי זה, תיראה באמת מה זה קשה, ותיצבעו ספויילרים בצהוב, אפשר בטעות ליקרוא את זה..

שמעו, המפתחים עשו טעות איומה !!!

הם בנו עוד סביבה שלמה !! אני לא אגלה איזה בשביל לא להרוס אבל זה בעצם ב : פאקינג ג'ונגל !

פשוט טעות איומה שהשקיעו עוד כל כך הרבה משאבים כדי לנסות לעשות שינוי במקום להשקיע בסביבה הקיימת, או לשפר

את המערכת יריות.. ד"א שהסביבה החדשה ניראית פשוט איום ! איזה טעות הם עשו !! כאילו לקחו את הגרפיקה של

המשחק שנתיים אחורה...

אל תגזים הגרפיקה בג'ונגל לא הייתה כזאת גרועה!!!

פורסם

רק לי המשחק קורס כל 5 דקות?

כוסעמק.

פורסם

כשאני מנסה להתקין זה מה שזה כותב לי:

i17093_untitled.JPG

למישהו יש רעיון?

פורסם

אל תגזים הגרפיקה בג'ונגל לא הייתה כזאת גרועה!!!

:s07:

וואלה כזה דבר הרבה זמן לא ראיתי...

אני צובע בצהוב תגובה שלא ייראו ואתה אומר... אחח..

פורסם

משחק ממש מהנה וסוחף סיימתי אותו עכשיו

אבל הוא די קצר לא?

פורסם

איך הורגים את הנהג במשאית?? :jump:

פורסם

גם אני תקוע בקטע הזה.......

איך אני הורג תנהג המזוין הזה?

חוררתי אותו הוא לא מת הוא נוסע מהר מידי... למישהו יש איזה רעיון איך לחסל תבן זונה?

סליחה על הבורות :kopfpatsch: חחעחעח

ותודה לעוזרים :)

פורסם

אני אישית עוד לא שחקתי במשחק (אין לי אותו עדיין) אבל אין ספק שאני הולך לשחק בו... הוא מהיוצרים של היטמן, אחד המשחקים הגאוניים בהיסטורית הגיימינג אז אני מניח שהוא יהיה מעולה. ואם כבר היטמן... יום חמישי הסרט יוצא לקולנוע אנשים! אני טס לבכורה!! ;D

פורסם

איך הורגים את הנהג במשאית?? :jump:

צריך קודם להרוס את הזכוכית הזאת לפניו או מה שזה לא יהיה לוקח קצת זמן לעשות את זה אחרי זה כמה יריות והוא מת..

פורסם

בעע לא אהבתי בכלל, ניסו לעשות כזה היטמן משופר אבל ממש ממש לא הצליחו.. hitman bloodmoney הרבה יותר טוב..

הגרפיקה לא משהו.. אין AA דרך המשחק ודרך הדרייברים של NVIDIA אין אפשרות להפעיל.. :-\

משחק פשוט דפוק.. מה זה הדבר הזה שהשחקן חוטף כדור

נותנים לו מכה על הגב והוא פתאום ממשיך כאילו לא קרה כלום?

הסאונד דיי טוב, כמו ב medal of honor יש חלוקה טובה בין הרמקולים

אבל שומעים כזה הד כל הזמן וכאילו ניסו ללטש את הסאונד יותר מדי ומה שיצא להם זה סמטוחה גדולה

אפשר להשוות את המשחק הזה לגרפיקה של STRANGLEHOLD רק שפה היא פחות טובה, אפשר להגיד אפילו הרבה פחות טובה

לא הבנתי ממה אתם מתלהבים.. לא נראה לי שאני אמשיך לשחק במשחק הזה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה בטוח שאתה משחק על הגדרות הכי גבוהות? כי זה לא נראה ככה לפי התמונה..

והמכה הזאת בגב זה אדרנלין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים