פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אתה יכול לפרט? (זה שמעליי) במה הרבה יותר כי אני הולך לשפר P31 במיטב כספי אין לי תקציב לP35 אתה יכול לפרט בדיוק מה ההבדל ומה זה נותן שהצ'יפסט יותר מהיר זה משפיע על יכולת הOC כי אני בעיקר רוצה לשפר את המעבד שלי לעשות את זה בעסקת חבילה לוח-אם+מעבד משופר.. (אני מתכנן 3.8-4.0)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים במצב סטוק (ללא אוברקלוק) ההבדלים בין הצ'יפסטים דיי עד מאוד זניחים...מה המפרט שבחרת והתקציב?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים זה לא תקציב של מיפרט זה תקציב של שדרוג לוח אם והסכמתי לחרוג ל-440 שקל (GA-P31-S3)
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אם ככה אין לך ממש ברירה.. זה כנראה הלוח הכי טוב בתקציב הזה...בכל מקרה, מה יתר המפרט..?
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים יתר המיפרט זה המיפרט שלי בצד פשוט אני מחליף ללוח הנ"ל למטרת OC (כדי למנוע כמה שיותר צוואר בקבוק...) גם כי זה לוח טוב עם אופציות לעתיד ולוח יותר טוב אומר לרוב מחשב יותר טוב יותר יעיל אם נקרא לזה ככה
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים rivking ידידי, אל תגנוב ל David34 את התארד... אני הפנתי את השאלה (הראשונה) אליו וכשענית חשבתי שזה הוא שמגיב.... שבוע טוב שיהיה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.