עבור לתוכן

שלום לכולם , יש לי שאלה רצינית מאד בקשר לסאונד שלי במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום ,

ברשותי מערכת רמקולים למחשב Creative 5.1

בדיוק זאתי שבתמונה , יש לה הספק של 70 וואט ,

היא עובדת עם 3 כניסות אחד של הסאבוופר ועוד 2 של הרמקולים

ככל הנראה יש לי כרטיס קול של 3 ערוצים כי זה מספר הכניסות שיש לי ( אני לא מבין בתחום הזה אז ככה נראה לי שכמות הערוצים היא לפי כמות הכניסות)

וגם יש לי מערכת סטריאו שחיברתי אותה פעם למחשב שהיא בהספק של 100 וואט , 50 לכל רמקול

אך יש לי בעיה כרגע , מחוברים רק הרמקולים של המחשב + מיקרופון דבר שלוקח לי 4 חיבורים

ובגלל זה כיום אני עובד אם חיבור למיקרופון +מפצל שמכניס לי 2 ועוד חיבור רגיל ,

ואין לי עוד מקום להכניס את הכניסה של המערכת ,

היום גם אם אני מוריד את הרמקול אני שומע רק ב 3 רמקולים של הקריטיב ושומעים גם את הסאבוופר (וכולם עובדים תלוי איך א ני שם את החיבורים באיזה צדדים ככה רמקולים אחרים עובדים)

ואם אני מוריד את המיקורפון ושם את המערכת אז רק רמקול אחד עובד...

אז בעצם השאלה שלי אליכם היא איך אני יפתור את הבעיה קח שכל הרמקולים כולל 2 הרמקולים של המערכת יעבדו , אבל כולם אחד אחד בלי יוצא מן הכלל

הנה תמונה של מפרט Sound , הכניסות של איך אני עובד ומערכת הרמקולים של המחשב

30633154-2-200-DT4.gif

brxn9.jpg

gfkc5.jpg

מצטער על הגודל של התמונה הראשונה לא הצלחתי להקטין ,

בתודה רבה ,

אור פרג'

פורסם

לא יודע אם הצלחתי להבין אבל ---- את הרמקולים המוגברים תחבר לכרטיס קול

את המערכת תחבר לאוזניות

למה אתה צריך גם מערכת וגם רמקולים מוגברים על המחשב ?

ותוריד את התמונה היא לא עוזרת רק מפריעה

פורסם

אתה יוצר פה אי סדר מיותר חלוטין. כעיקרון אין כרטיס קול 3 ערוצים: יש סטריאו בלבד 2 ערוצים, 5.1 - 6 ערוצים שסביר להניח שזה מה שיש לך. אתה צריך לחבר את מערכת ה 5.1 של קריאייטיב לכרטיס הקול בהתאם לכמות היציאות ממנו, בד"כ יצירה לקדמיים, יציאה לאחוריים ויציאה לסנטר/סאב. אם יש לך בכרטיס קול יציאה דיגיטלית וגם בסט הרמקולים אז תחבר ביניהם וכך תמנע מחיווט יתר.

אם אתה מחבר באופן אנלוגי אתה יכול במקום הרמקולים הקדמיים לחבר את המגבר שלך עם 2 רמקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים