פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אני צריך המלצה לתוכנות למחשבי כף יד...ורציתי גם לדעת אם אפשר להתקין win mobile 6 על imate jam ו-hp h6325(כרגע יש על המכשירים (win mobile 2003בעיקרון התוכנות שאני צריך הם גם למכשירים האלאתוכנת אופיס או דומה לה בעיקר פוואר פוינטואני כימעט בטוח שאין לJAM מקלט GPS אבל לHP אני צריך תוכנת ניווט טובה..ואני רוצה גם עוד סתם כמה משחקים ודברים שימושייםתודה...
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים כמו שתוכנות ללינוקס תבקש בפורום לינוקס, ככה תוכנות למחשבי כף-יד ופלאפונים מבקשים בפורום גאדג'טים.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים אחי אי אפשר לשדרג את מערכת ההפעלה של מחשבים כף יד לפי מה שמיקרוסופט אומרת אולי מישהו מהפורום כן יודע ??תודה
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים על JAM בחיים לא תוכל להריץ WM6, אני לא מכיר את הHPבקשר לתוכנות, מה אתה רוצה שנביא לך? במילא אסור לפרסם פה תכנים לא חוקיים
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים או בקיצור תנדוד לפורומים שמתמחים בכף יד כמו כאן או כאן או אפילו כאן. תהנה.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים איזה קישור לא חוקי קיבלת אם אפשר לשאול? פשוט הפנייה לפורומים שמתמחים במכשירי כף יד. לדעתי החברה היחידה שהציעה שדרוג ל- WM6 היא אסוס ולכן תצטרך לפנות לפורומים של www.4pda.ru (תלמד רוסית). או www.xda-developers.com . בכל מקרה זה יהיה רום "מבושל" ולכן בשבילך לא חוקי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.