עבור לתוכן

קניית Wii בארה"ב - איפה יש מלאי במחיר נורמלי (250$)

Featured Replies

פורסם

אחי בארה"ב כרגע, עוד שבועיים הוא חוזר.

הוא חולה על Nintendo (עוד מימי Super NES דרך N64 וכו') ולכן הוא רוצה לקנות שם Wii אמריקאי.

המחיר הרשמי שמופיע בכל האתרים הגדולים בארה"ב הוא 250$, הבעיה שחיפשתי בהרבה אתרים של חברות אלקטרוניקה/מחשבים/צעצועים גדולות וכמעט בכולן אזל המלאי במחיר הזה.

חברות כמו bestbuy, toys r us, circuit city וכו' - יש באנדלים של 400-600$ שכוללים משחקים, אבל זה לא מה שאנחנו מחפשים.

אני מחפש באנדל מינימלי סטנדרטי במחיר 250$ (רשמי) אבל לא מוצא אתר/חברה שיש בה מלאי כזה.

מישהו מכיר חנות (אתר) שיש לה מלאי זמין כרגע? (עדיפות לרשת גדולה - אחי נמצא בבוסטון כך שהסיכוי גבוה שהוא ימצא חנות של הרשת שם)

עוד משהו חשוב - אני מחפש חנות פיזית ולא אתר/ebay שעובד עם מכירה וירטואלית/משלוח - לא מתאים לנו מכל מיני סיבות.

תודה לעוזרים.

פורסם

אומרים שבחנות של נינטנדו במנהטן יש לרוב מלאי אם באים מוקדם. עדיין בפעם האחרונה שבדקתי את הזמינות של ה wii באתר itrackr.com (שיכול לתת לכם רמזים איפה לחפש) היא היתה בערך 4% וזה כנראה הולך להיות יותר גרוע עם הזמן בגלל חג המולד שמתקרב.

פורסם
  • מחבר

אבל הוא לא יהיה ב-NY, הוא כרגע במיאמי, ואח"כ בוסטון.

המחירים שראיתי עד עכשיו מטורפים 500-600$ וגם אין מלאי.

פורסם

כמו שאמרו לפני קריסמס יש מחסור גדול

וחנויות מנצלות את זה לעשות באנדלים מאוד יקרים

בכל מיקרה תנסה לחפש WII בחנויות בישובים קטנים

לפי מה שהבנתי שם יש תסיכוי הטוב ביותר לימצוא WII זמין

ובערים הגדולות זה בעיה גדולה

פורסם

בדיוק בדקתי את Itrackr והזמינות בארה"ב קפצה ל34% נראה כאילו נינטנדו הפציצה את כולם ברזרבות אבל לא בטוח שהם יהיו בחנויות הרבה זמן . לפי איזה סקר שראיתי הWII נמצאת במקום שלישי אצל בנים ומקום שביעי אצל בנות ברשימת הדברים שהם רוצים לחג המולד ה360 אצל בנים במקום השמיני. וגם בחדשות מתחילים לדבר על wii frenzy .

פורסם

נינטנדו אמרה בעבר שהיא תשווק מספר חסר תקדים של WII בחג המולד הזה

אולי לזה הם יתכוונו אבל איך שזה ניראה הם לא הולכים לעמוד בביקוש השנה

אולי באירופה יהיה לך יותר מזל אבל היורו יקר

פורסם

מי שקונה משחקים לא קונה אירופי רצוי מאוד להמנע מהאירופי גם בגלל שהנקודות גם יקרות. אנשים שלא קונים משחקים בחנות לפעמים קונים משחקים ישנים בwii shop אז נינטנדו לא יוצאים מופסדים לגמרי .

האירופי גם יותר נפוץ כי הרבה אנשים מאנגליה קונים את האמריקאי (לא גנבים אבל גם לא פראירים) . הכי כדאי כרגע זה לשלם עוד 110~ דולר ולקנות בebay קונסולה אמריקאית או לנסות את מזלך בcraig's list שזה בטוח יותר מתאים לאנשים שנוסעים לארה"ב.

בitracker אומרים לנסות בחנויות gamestop בmiami אבל אני לא יודע אם זה נכון כי לכולם כאילו יש סטוק שזה נראה די מחשיד הם אומרים גם שיש ב compusa ב dadeland . בבוסטון המצב גרוע ביותר אומרים שרק בשני מקומות יש והעידכונים גם ישנים אז די ניקו שם את החנויות .

פורסם

אל תיזרוק את זה ככה

יש סיכוי טוב שאני יקנה את מאריו מרוצים שיצא

אמור להיות לו מולטי מקוון וזה יכול לצאת מגניב ביותר

פורסם
  • מחבר

מה הקשר לנושא?

Niseg, תודה על המידע אבל מאיפה אתה שואב אותו?

בדקתי ב-itracker אין מילה אחת על בוסטון (לפחות לא הצלחתי למצוא), ומה זה craig's list? (חיפשתי בגוגל נראה כמו לוח יד שניה)

אז הלך על לקנות בבוסטון במחיר נורמלי?

ועוד שאלה, בקצרה, מה הסיפור לקנות מכשיר מארה"ב דרך ebay וכמה זה ייצא מיסים+מע"מ+מכס וכו'?

פורסם

http://www.itrackr.com

טעית שכחתי שאין e בסוף. אתה רק צריך להרשם לתת עיר או מיקוד והוא מראה לך איפה הם בדקו שיש או אין. אני חושב שבדקתי מיקוד 02128 בשביל בוסטון אני לא זוכר...

craig's list אתר יד שניה בגלל זה אתה פשוט יכול להתקשר לאנשים ולבוא אליהם לקנות את ה wii הם עדיין יעשו עליך כסף.

מebay זה בדרך כלל 360 דולר (בדקתי מכירות שהסתימו - אפשר לעשות את זה אם אתה עושה login ) אם יש אביזרים נוספים כמו עוד שלט ונונצ'ק זה בערך מעלה את המחיר לפי ערך כל פריט בחנות ולא יותר. המע"מ והמכס בארץ לקונסולות משחקים הוא 29.4% (אם זה לא השתנה) והמשלוח יכול גם להגיע ל100$ . אני חושב שיש חנות בארץ שמוכרת wii אמריקאי ב2000 שקל אז לא חובה שזה שווה את המאמץ. בגלל זה עדיף לנסות לחפש בcraig's list ולנסות את שיטת המצליח על המכס . אם זה לא מצליח יהיה לך קנס של כפל מכס על הראש.

הדרך הכי קלה לקנות wii זה בpreorder אבל אז לרוב צריך לקנות איזה bundle של שלטים ומשחקים (המשווקים לא פראירים).

אח שלך נסע בזמן לא כלכך טוב אבל אולי אם הפצצת הסטוקים יהיה לו מזל אבל זה קשה למצוא ההורים שלי ניסו חודשיים אחרי השקה ושיגעו אותם וזה היה אחרי החגים.

הwii היא קונסולה מאוד בעיתית מבחינת זמינות בארה"ב. באירופה הבנתי שאפשר למצוא אחת בכל חור חוץ מאולי באנגליה שיש שם קצת מחסור.

פורסם
  • מחבר

לגבי האתר - אני יודע שטעית באיות (פשוט העתקתי ממהודעה שלך) בכל מקרה נרשמתי לזה עוד קודם ובדקתי עם מיקוד של בוסטון.

לעצם העניין - נשמע כמו סיפור עצוב כל העלויות האלה, אני מקווה שהוא ימצא איזה חנות עם מלאי בבוסטון.

ובא לציון גואל.

תודה בכל מקרה.

פורסם

http://boston.craigslist.org/search/sss?query=wii

הנה wii בcraig's list בבוסטון במחירים של כ 350 . תעזוב את ה ultimate bundle זה יקר ,יש שם הרבה זבל ואולי הכרטיס SD והכבל component שווים משהו כל היתר ממש לא נחוצים וזה לא שווה את ה500 דולר שהם מבקשים. ראיתי גם מישהו שמוכר עם שני שלטים ומשחקים משומש. ויש גם שמוכרים במחיר כמו בחנות. כדאי לאח שלך להתעניין אחרי שהוא סורק את החנויות.

פורסם
  • מחבר

Niseg, תודה אבל לא נראה לי שאח שלי ייקנה שם (ובכלל) יד שניה.

:-X

nakash5 - מצ"ב תמונה של זמינות המלאי בבוסטון:

[attachment deleted by admin]

פורסם

Niseg, תודה אבל לא נראה לי שאח שלי ייקנה שם (ובכלל) יד שניה.

:-X

לא הכל שם באמת יד שניה הרוב זה NIB שזה קיצור של new in a box . יש הרבה אנשים קונים wii בשביל לעשות עליהם כסף קל. הם יכולים לעשות איזה 100 דולר לקונסולה במחירים שהם מוכרים שם. אתה היית מצפה שקונסולה משומשת תעלה פחות מחדשה אבל כל המחירים שם גבוהים ב100 דולר. האנשים שם לוקחים 0 סיכון כי אם הם לא ימכרו את ה wii (בלתי סביר) החנות תשמח להחזיר להם את הכסף חזרה על הקונסולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים