פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אז ככה:יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזרמה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי....מה יכולה להיות הבעייה??
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים אז ככה:יש לי ראוטר שאני מחבר אליו LAPTOP ן-DESKTOP הלפטופ עובד יופי (הכל חוטי) אבל הדסקטופ לא, ניסיתי להחליף כבלים לעדכן דרייורים וכלום לא עוזרמה שמוזר הוא שעכשיו אני לא יכול להיכנס ל-IP של ה-RAOUTER! גם RESET עשיתי לראוטר 192.168.1.1ויש לי מן IP מוזר שאף פעם לא היה לי....מה יכולה להיות הבעייה??אם מחשב אחד עובד יופי ואחר לא, למה לעשות איפוס או אתחול לנתב? הרי מדידקציה פשוטה אפשר להבין שהבעיה במחשב.יופי, קיבלת IP מוזר... שהוא?טוב, לא משנה, נניח שקיבלת *.*.169.254... תסיר ותתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת מחדש, עדיף לגרסא חדשה אם יש.תחליף חיבור של הכבל בנתב, תכבה את הנתב והמחשב, תנתק אותם מהחשמל (פיזית) ותמתין ככה דקה לפני שאתה מחבר חזרה.לא עזר, תגש ל"חיבורי רשת" ותנטרל את הכל החיבורים הקיימים (כפתור ימני ו"בטל"), אח"כ ב"התחל" --> "הפעלה" --> CMD --> בחלון השחור תרשום netsh int ip reset log.txt ואנטר ואזnetsh winsock resetואז תאתחל את המחשבאני מתנצל מראש על הציניות, לרשום הודעה מלאה בפרטים ונהירה לקורא היא משהו שלא רואים פה הרבה והמאמץ הקטן של הפוך הודעה לכזאת הוא כ"כ מינימלי שזה מעצבן אותי כשלא עושים זאת.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר צודק! אני משתמש ב=LAPTOP שאין בו מקשים בעיברית ואני רושם לאט אז אני חוסך במילים ה-IP שאני מקבל אמור להיות:192,168.1.102 לדוגמאאני מקבל84.108.101 הסרתי דרייברים התקנתי את החדשים ביותר ולא עזר אני אנסה את הקודיםתודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים נסה להגדיר ידניתמה ה IP , SUBNET ו GETWAY ב LAPTOP ? (שעובד ללא בעיה)אם תענה לי אוכל לומר לך מה להגדיר באופן ידני.אתה לא מגיע לראוטר מכוון שאתה לא ברשת שלו מבחינת הגדרות.
פורסם 2007 בנובמבר 1718 שנים מחבר המחשב שלא עובד הוא נייח VISTA OS ו-NVIDIA NFORCE NETWORKING CONTROLLER ההגדרות הם אוטומטיים מה שמוזר הוא שאני גם מחבר ישירות את המודם וכלום לא קורההאם יש בעיות מיוחדות עם הקונטרולר הזה?עוד דבר מוזר הוא שאני לא יכול להכנס להגדרות של הראוטר למרות שאני מחובר אליו (לא נראה לי שאני מקבל IP ממנו בכלל)E.G 192.168.1.1
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מה ה IP , SUBNET ו GETWAY ב LAPTOP (לא במחשב הנייח שלא מוגדר נכון)? אם תענה לי אוכל לומר לך מה להגדיר באופן ידני.אתה לא מגיע לראוטר מכוון שאתה לא ברשת שלו מבחינת הגדרות.
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים ה IP שאתה מקבל הוא לא מוזר, הוא IP אינטרנטי ציבורי לכל דבר מה שמוזר, הוא שכנראה חיברת את הכבלים הפוך לנתב תבדוק שהמודם מחובר לכניסת ה WAN/INTERNET/UPLINK בנתב והמחשבים מחוברים לאחת מ-4 יציאות ה LAN (הממוספרות בד"כ 1-4)
פורסם 2007 בנובמבר 1818 שנים מחבר תודה לכולם אבל זה לא בעייה של רשת זה בעייה של לוח אם כפי שמתואר :http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070227092543678&board_id=1&model=P5N-E+SLI&page=1&SLanguage=en-usוזה כל כך מסובך להתקין את זה!!!! סעמק! (סליחה)
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים מחבר אני מנסה ולא מצליח...יש לי ויסטה ולא קורה כלום...מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
פורסם 2007 בנובמבר 1918 שנים א. לא נראה לי כ"כ קשור לבעיה שלך האמת, יותר נראה לי שזה בכיוון של מה שאני כתבתי, אולי בכל זאת תבדוק?ב. אם הדיון הזה ימשיך בענייני ויסטה, התקנות דרייברים ופאטצ'ים ועניינים שכאלה, עדיף שתפתח דיון חדש בפורום תוכנה או WINDOWS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.