עבור לתוכן

שאלה ועזרה בחיבור PS3 למערכת רמקולים.

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע מאיפה בדיוק להתחיל את השאלה, אבל אם תוכלו לעזור לי אני שאמח.

יש לי PS3 שמחובר לסמסונג R81 בחיבור HDMI.

אני לפני קנית מערכת רמקולים חדשה כדי לתרום כמובן לאיכות הסאונד במשחקים שכרגע מושמעים דרך ה TV.

ומכאן מתחילים הבילבול והשאלות.

ישנן כמה מערכות רמקולים 5.1 למחשב (כמו לדוגמא ה X-540 או G51 של לוג'יטק) שאמורות להשמיע סראונד מלא (דולבי ?) אך למיטב ידיעתי אין חיבור HDMI לסאב של המערכות (מערכות רמקולים ללא רסיבר כמובן), אלא רק חיבורים אדום לבן אני חושב.

1. אז האם במידה ואני קונה את הרמקולים האלו אני עדיין אקבל את הסראונד המלא (דולבי או לא, אין לי מושג) של הסרטים והמשחקים? ואן כן איך אני מחבר את ה PS3 לסאונד ובמקביל HDMI ל T.V כדי להפיק את המקסימום מאיכות התמונה והסאונד ?

2. במידה ולא , ז"א שאני מניח שעלי לרכוש רסיבר עם כניסת ויציאת HDMI וכן מערכת רמקולים לרסיבר, ולחבר את ה PS3 לרסיבר , ומהרסיבר HDMI (לשם איכות התמונה) ל T.V ? ולפי מיטב ידיעתי אין הרבה רסיברים עם כניסת ויציאת HDMI...

אני מניח שבאופן כללי אני שואל איך אני מפיק את המקסימום סאונד ותמונה מה PS3 ומה T.V שלי ... אני טיפה מסובך עם הכניסות והיציאות של ה PS3 כשזה מגיע לסאונד.

תודה מראש לכל העוזרים ובמיוחד לליביו , שתמיד מוכן לעזור והנחה אותי פעמים אין ספור בנושאים שונים.

תומר

פורסם

זאת הסלידה הגדולה שלי מHDMI כרגע, ב360 לפחות זה פתיר(יש גם יציאה אופטית שאפשר לקנות כבל מיוחד בשבילה לHDMI או לקמבן מכל כבל רגיל של 360).

אם הTV שלך לא מוציאה החוצה 6 ערוצים או יש לה מקרן קול סראונד, אין לך שום אפשרות לשמוע סראונד בסוני למייטב ידיעתי.

פורסם

למה לא? כל רסיבר עם כניסת HDMI שתומך גם בוידאו וגם באודיו דרך הכניסה הזו אמור להתאים. זה אומר כל רסיבר שחדש יותר מ2005 לרסיברים הייאנד או 2006 למדיום אנד. אם אין לך, גם רסיברים מרמת ה2000 ש"ח לערך באים היום עם כניסה שכזו

פורסם

בPS3 אתה יכול לכוון (לפחות ב2.0) וידאו דרך HDMI וסאונד דרך מקור אחר כמו אופטי לדוגמא

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה לכל אלו שמנסים לעזור...

ליביו, מה שאתה אומר בעצם שאני יכול בעזרת יציאת HDMI להגדיר וידאו לשם איכות התמונה...

ולהגדיר ב PS3 יציאת אודיו, ולהשתמש בכבלים אדום/לבן לחיבור לרמקולים ? בלא צורך ברסיבר, ועדיין לקבל את האיכות 5.1 (בדולבי) ?

פורסם

חיובי - זה FEATURE חדש יחסית מהגירסאות האחרונות (ולכן כנראה דובי זוכר את התקופה שזה לא היה)

ליביו

פורסם

מאז שיש לי PS3 שזה היה גרסא 1.92 או משהו כזה... הייתה אפשרות לפצל בין האודיו לאודיו... הבעיה היא שהבננות (אדום/לבן) יושבות על היציאת AVmultiטוב האמת שזה לא ממש בעיה אבל אם כבר אז נשים קומפוננט.... למרות שאני ממש בטוח שהHDMI מעביר איכות יותר טובה... (ניסיתי) הרבה יותר בהיר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע ש הHDMI מעביר איכות תמונה מעולה..

אני מנסה במקביל לחיבור לTV ב HDMI לחבר רמקולים ב 5.1 לשם קבלת איכות סאונד טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים