פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים שלום,מהי הדרך הכי זולה ופשוטה שאוכל להתחבר ללפטופ של העבודה בבית בלי להוציא כל פעם את הכבל ממודם הכבלים ? :-Xבהשקעה מינימלית, לא ראוטר או משהו כזה..תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים לא, פשוט מחבר את הכבל ואחרי זה אתה תראה במחשב שמחובר למודם עודלינק כזה של מחשבים ואמור להיות לך מיד רשת אני חושב.
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים אבל אלא אם יש לך כרטיס רשת נוסף, עדיין תצטרך לנתק את המחשב הביתי מהמודם.הדרך הכי פשוטה זה דיסק-אונ-קי.
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים צריך הגדרות מיוחדות בשביל זה? עובד עם ויסטה באחד וXP בשניצריך הגדרות כמובן ובחשב אחד תצטרך שניי כרטיסי רשת , אחד יתחבר למחשב הנוסף והשני לאינטרנט.בדוק בדביקים בפורום ,יש אחד כזה נדמה לי.
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים תבקש מהספקית שלך לעבור לחיבור ללא חייגן ואז תוכל לחבר 2 מחשבים למודם-אחד עם כבל רשת ואחד עם USB .
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים מחבר יש לי חיבור ללא חייגן, ובאמת אני רואה במודם הכבלים (מוטורולה) שיש גם יציאת USB.אפשר יהיה פשוט לחבר את היציאה הזו ללפטופ ולעבוד עם המודם בו זמנית ב2 מחשבים ?תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1617 שנים אפשר, אבל אם תגדיר שיתף בינהם הוא יתבצע על גבי הרשת האינטרנט, לא בדיוק עניין פרטי ובטוח.מה בדיוק הצורך שלך בשיתוף (העברת קבצים, הדפסה ברשת, חיבור לאינטרנט)?
פורסם 2007 בנובמבר 1717 שנים אפשר יהיה פשוט לחבר את היציאה הזו ללפטופ ולעבוד עם המודם בו זמנית ב2 מחשבים ?אפשר, אבל זה לא "פשוט לחבר". צריך להתקין דרייבר USB למודם ורק אז לחבר.תענה על השאלות של Czar_salad כדי שיהיה ברור מה אתה רוצה להשיג.
פורסם 2007 בנובמבר 1717 שנים מחבר השימוש הוא לחיבור נייד לנט על מנת להתחבר בVPN ממנו לעבודה.(אין צורך בשיתופיות או העברת קבצים)תודה!
פורסם 2007 בנובמבר 1717 שנים מחבר מה ההבדל בין חיבור ללא חיגן לחיבור עם חייגן בחיבור הUSB? צריך להגדיר משהו במחשב שאליו מחובר הUSB?
פורסם 2007 בנובמבר 1717 שנים השימוש הוא לחיבור נייד לנט על מנת להתחבר בVPN ממנו לעבודה. (אין צורך בשיתופיות או העברת קבצים) תודה! תשנה בבקשה את הכותרת שתתאים לדיון. אם אתה לא רוצה לשתף דבר בין המחשב, אלא רק ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט (אני מניח שלזה התכוונת כשכתבת "לנט" :) אז חיבור ללא חייגן, מחשב אחד בכבל רשת והשני בUSB זאת הדרך הכי זולה וקלה לעשות את זה. חיבור ללא חייגן יתן לך לחבר יותר ממחשב אחד למודם לקבלת חיבור לאינטרנט, כמובן שגם אין צורך בחייגן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.