פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים היי , צהריים טובים לכולם קניתי צורב DVD של ASUS היום וחיברתי אותו ללוח האם . יש לציים כי במחשבי כונן CD ROM רגיל, כונן צורב רגיל וכונן DVD של אסוס שקניתי היום. חיברתי את הדיסק הקשיח ואת הכונן CD ROM הרגיל לPRIMERY שעל הלוח אם ואת הצורב הרגיל והDVD חיברתי לSECONDERY כאשר את הג'מפר חיברתי לצורב הרגיל. אני מנסה להשתמש בצורב אולם המחשב לא מזהה לי אותו ב' מחשב שלי הXP כותב שהוא מזהה את הצורב ושזוהתה חומרה חדשה ואני צריך לאתחל את המחשב כדי שהיא תפעל' אולם לאחר אתחול המחשב הכונן לא מופיע לי לא הצורב הרגיל ולא הDVD מה לעשות?! עזרו לי בבקשה
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים אני חושב שיש לך בעיה עם הגימבור . ראשית יותר בריא לשים דיסק קשיח לבד על הPRIMARY . אז שים אותו לבד ועל הכאבל השני תשים תצורב DVD עם ג'מביר MASTER והCDROM או המכשיר השני על אותו כאבל עם ג'מביר SLAVE וזה חייב לעבוד .
פורסם 2007 בנובמבר 1618 שנים לכבל IDE יש 3 ראשים2 קרובים לאחד רחוקהרחוק מתחבר ללוח אםהחיבור האמצעי הוא MASTERוהחיבור הרחוק ביותר מהלוח הוא ה-SLAVEתבחר איזה התקן יהיה מה, תחבר אותו על הכבל בהתאם, ותג'מפר את הכוננים כמאסטר וסלייב בהתאם לחיבור בכבל (מיקום הג'אמפר למאסטר\סלייב רשום על המדבקה של הכונן או מעל\מתחת לג'אמפרים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.